Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Lokal VVS-installatører i Ballerup

Vi er eksperter i varme, ventilation og sanitetsteknik

Bedre Bad – Bedre Energi Ballerup er din lokale specialist i varme-, ventilations- og sanitetsopgaver. Vi er en autoriseret VVS-installatør, men vi tilbyder også kvalitetsservice inden for en lang række energiløsninger. Vi har mange års erfaring med udførelsen af VVS-opgaver for både private og erhvervskunder. Vi løser både de gængse VVS-opgaver samt mere komplicerede opgaver. Derudover udbyder vi også VVS-serviceaftaler til vores kunder, så vi kan sikre at installationerne drifter optimalt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Ejendomme hvor vi udfører VVS installationer

Herunder har vi samlet en liste over de ejendomme hvor vi udfører VVS installationer:

 • Private boliger
 • Kontorer
 • Produktionsvirksomheder
 • Industrianlæg
 • Beboelsesejendomme
 • Nybyg
 • Enterprise opgaver
 • Varmecentraler
 • Renoveringsopgaver

Vi løser både store og små VVS-opgaver, samt servicerer en meget bred pallette af forskellige VVS-installationer. Så står du og skal have totalrenoveret badeværelset, bygget et helt nyt bademiljø, toilettet løber eller hvis afløbet er stoppet, så hiv fat i os. Vi kan klare alle opgaver, du måtte have i tankerne.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Kernen i vores vvs-arbejde

Som autoriserede VVS’ere er det gode håndværk udgangspunktet for alt, hvad vi gør. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Ballerup har vi store krav til kvaliteten af det stykke arbejde, som vi leverer til vores kunder. Derfor samarbejder vi kun med aktører som vi ved, har samme høje kvalitetsbevidsthed som os selv.

Hver dag kører vi ud til kunderne og servicerer:

 • Varmeanlæg
 • Fikser afløb
 • Skifter vandhaner

Vi kan vores kram, holder af den tætte kundekontakt og kender produkterne helt ned i detaljen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

VVS-Service

Når det kommer til VVS-installationer, så er det meget vigtigt at du sikrer jævnlige serviceeftersyn. Det gælder også selv om du har investeret i en fuldstændigt ny installation. Desværre ser vi ofte, at dette ikke er tilfældet. Grunden til at service på selv nye installationer er vigtigt, er at anlæggende ofte kører i døgndrift, hvilket runder op i tusindvis af timer om året. Det skaber slitage på anlægget, og komponenterne heri. En defekt komponent kan på sigt gøre stor skade på et ellers velfungerende anlæg, hvilket i sidste ende fører til store reparationsomkostninger eller i værste fald en totaludskiftning af anlægget. Samtidigt kan du risikere at have et anlæg, som ikke fungerer optimalt. Det leder ofte til et højere end nødvendigt ressourceforbrug og et lavere end forventet udbytte. Uanset hvad så er det ekstra omkostninger, som du kan undgå ved at sikre regelmæssige serviceeftersyn af dine installationer. Vi har stor erfaring hermed, og hvis du laver en serviceaftale med os, så sikrer vi dig anlæg med optimaldrift, og vi minimerer risikoen for utidige driftsstop.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Løsning af VVS-opgaver – Den fulde pakke

Står du for udførelsen af et større VVS-projekt, som i nuværende stund virker uoverskuelig, så kan vi hjælpe dig sikkert i havn. Vi har mange års erfaring med løsningen af mange forskellige VVS-projekter. Når det kommer til udførelsen af projektet, så anbefaler vi vores koncept totalløsning. Totalløsning betyder at vi overtager alle praktiske opgaver i forbindelse med udførelsen af dit VVS-projekt. Du skal blot udforme dine ønsker, eller sammen med os planlægge projektet, og så sørger vi for en effektiv udførelse. Det betyder at vi sikrer de nødvendige leverancer af materialer og produkter, samt koordinerer alle nødvendige fagfolk. Vi sørger for en effektiv arbejdsgang, hvor håndværkerne ikke skal vente på leverancer af materialer, og maleren ikke møder op før montøren er færdig. Vores erfaring siger os, at denne metode giver de bedste resultater for vores kunder, og det tillader os at bibeholde et fokus på høj kvalitet hele vejen i gennem. Det betyder også, at du kun har en kontaktperson, så du skal blot lade os vide, hvis du har nogle forespørgsler, så sikrer vi den videre udførelse. Dette tillader dig at bruge din tid effektivt andetsteds, uden at skulle bekymre dig om forskellige praktiske opgaver. Lyder det interessant, så finder du vores.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Her tilbyder vi VVS-arbejde

Vi har en stor og stabil kundekreds i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland, som vi løser service og VVS-opgaver for. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Læs mere om løsninger til private kunder:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer