TEGN DIT
NYE BADEVÆRELSE

Gratis online tegneprogram

Tegn og indret dit badeværelse 

Her kan du selv prøve at tegne dit drømmebadeværelse og få gode ideer til indretning af det nye bademiljø. Tegneprogrammet giver dig mulighed for at indrette badeværelset med badeværelsesmøbler, sanitet, fliser, farver og meget mere med udgangspunkt i dit eget baderum.

Det er en meget god måde at starte dit nye badeværelsesprojekt, da det tillader dig at se dine ideer it 3D perspektiv, før du begynder projektet. På den måde kan du i ro og mag sidde hjemme i stuen, og lege med dine ideer, og se om de fungerer for dig. Det giver en væsentligt bedre føling for projektet, og tillader dig at få et andet overblik, end en plantegning kan give. Du kan også se om dine ideer fungerer i praksis, og lade dig inspirere af de forskellige muligheder.

Når dine ideer om et nyt badeværelse er klar, kan du frit og uforpligtende sende din tegning til dit lokale Bedre Bad-firma. Så vil du blive kontaktet. Vi deler gerne ud af vores inspiration og ideer til, hvordan dit badeværelse bliver endnu mere, end du havde drømt om. Samtidig får du en pris på, hvad det vil koste at renovere eller bygge dit nye badeværelse. 

Lidt vejledning til at tegne dit nye badeværelse

Du kan begynde at tegne med tegneprogrammet det samme. Du vælger selv, i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. Når du synes, det begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til dit lokale Bedre Bad-firma. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen, og vi kommer gerne med ekstra ideer til indretning af badeværelset. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det.

Rigtig god fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse!

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram 

 

Badeværelsets er et af rummets bærende rum

Langt de fleste mennesker bevæger sig ind på badeværelset mindst en gang om dagen. Da rummet bliver brugt hverdag, så sætter det ekstra store krav til indretningen både ift. Design og funktioner. Badeværelset skal afspejle familiens behov, og de krav som stille til den daglige komfort. Indrettes badeværelset efter familiens behov, skabes der ekstra overskud i hverdagen for hele familien. Fornemmelsen af at have et personliggjort badeværelse er helt og aldeles unik. Hvis budgettet tillader det, så kan badeværelset monteres med nogle helt fantastiske funktioner, som virkelig gør en forskel i dagligdagen. F.eks. kan man omdanne badeværelset til et såkaldt ”wellness rum”. Et wellness rum kan f.eks. indeholde håndklædetørrer, som sikrer dig varme og lækre håndklæder hver eneste dag. Derudover kan man installere et spabad, som giver en helt unik følelse af luksus i hjemmet. Wellness badeværelser indeholder også andre lækre bekvemmeligheder, såsom rigelig plads og har man energikilden, så er gulvvarme klart et plus.

Når du designer dit badeværelse, så er det meget vigtigt at du fra starten indtænker et udluftningssystem. Hvis du bor i et hus, hvor du har adgang til et vindue, så kan det godt fungerer. Alternativt bor du i en lejlighed, hvor badeværelset ikke har adgang til frisk luft. Her er det essentielt, at du sørger for et udluftningssystem, som fragter den tunge vandholdige luft væk fra rummet. Ellers øges chancen for fugt og vandskader markant. Uanset om du har et vindue eller ej, så vil vi anbefale et godt udluftningssystem, da det alt andet lige er godt for dit badeværelse.

Læs mere om løsninger til private kunder: