Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Renoveringsopgaver / entreprisestyring

Når du samarbejder med Ballerup VVS, så får du hjælp af din lokale Bedre Bad ekspert. Det betyder, at du roligt kan læne dig tilbage. For vi sørger for opmåling, projektering og entreprisestyring fra start til slut – hvad enten det gælder del- eller totalrenovering af din bolig eller blot et enkelt rum. Vi ved nemlig om nogen, at renovering med tilhørende komplekse opgaver kan være uoverskueligt for de fleste. Her kommer Ballerup VVS ind i billedet, og hjælper dig med at skabe klarhed og overblik over renoveringsprojektet.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Ballerup er vi din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Du kan her på siden danne et større overblik over de mange forskellige typer af opgaver, som vi tilbyder til vores private kunder. 

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Start med et gratis badtjek

Gælder det renovering af dit badeværelse, så vil vi anbefale at du starter med vores gratis badtjek. Her gennemgår vi dit eksisterende badeværelse og/eller og afdækker de mange muligheder for forandringer. Samtidig gennemgår vi sammen med dig, i hvilken retning dine ønsker, tanker og behov går omkring dit nye badeværelse. Du kan booke dit badtjek længere nede på siden.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et færdigt projekt med tegninger, materialebeskrivelser og et fast tilbud, tilbydes dette mod et mindre honorar – fratrækkes dog den endelige pris, hvis du vælger os som din Bedre Bad ekspert. Det er din garanti for, at vi er dedikeret og fokuseret på dit projekt. Derved får du muligheden for at få opstillet de mest fordelagtige løsninger, som er skræddersyet efter netop dine behov. Lad os sammen komme i mål med dit næste projekt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_service-vejledning-rådgivning

Book gratis badtjek

Du kan booke dit gratis badtjek her på siden eller du kan ringe direkte til os på tlf. for at aftale tid for besøg.

Når du bestiller et gratis og uforpligtende badtjek, så vil du få besøg af en dygtig og kompetent badekspert. Under besøget vil vi gennemgå boligens badeværelse fra A til Z. Det inkluderer alt lige fra klinker, vask, brusekabine, udsugning og meget mere. Løbende har vores badekspert renoveringsprojektet i baghovedet, så vi til sidst kan fremlægge en række relevante og konkrete renoveringsforslag til dig.

Vores generelle råd er, at du på forhånd kan hjælpe eksperten gennem en grundig overvejelse af husstandens behov. På den måde har vi i langt højere grad mulighed for at opstille en række relevante renoveringsløsninger, om end det gælder udvidelse, ombygning eller totalrenovering.

Du har absolut intet at tabe udover muligheden for at få skabt et klart overblik over samtlige muligheder, som kunne være relevante for netop dig og din husstands behov. Bestil dit tjek allerede i dag — vi ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Velgennemførte projekter

Vi udfører projekter i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Udover at varetage opgaver som f.eks. renovering af badeværelse, så kan vi i samme omgang tage et kig på jeres bryggers. Det behøver ikke at være en totalrenovering af bryggerset – det kan også være noget så simpelt som at gemme vaskemaskinen og tørretumbleren væk bag et skab. På denne måde får I et mere funktionelt bryggers med ekstra plads. Få personlig vejledning til dit badeværelse og bryggers ved at bestille vores gratis og uforpligtende badtjek.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber

Øg din inspiration her

Hos Ballerup VVS er vi stolte af vores arbejde. Derfor kan du her på siden skabe en masse ny inspiration fra de mange forskellige typer af designs og æstetik, som vi har udført, og ikke mindst tilført de danske boliger. Forhåbentligt kan det give dig en masse ny viden. Du finder vej til inspirationen her.

Når du er blevet inspireret via vores flotte løsningsforslag, så har vi endnu en godbid til dig. En ting er nemlig at se flotte badeværelser, og finde inspiration i dem. Noget helt andet er at sidde og lege med mulighederne selv, og dermed finde den perfekte kombination. Det er en mulighed, som vi tilbyder. Vi tilbyder nemlig et online tegneprogram, hvori du kan sammensætte dit nye badeværelse. Heri kan du ud fra dit eget badeværelsesmål skabe dit nye badeværelse, og se det som en 3D model.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer