Renoveringsopgaver / entreprisestyring

Når du entrerer med Ballerup VVS, så får du din lokale Bedre Bad ekspert. Det betyder, at du kan roligt læne dig tilbage. For vi sørger for opmåling, projektering og entreprisestyring fra start til slut – hvad enten det gælder del- eller totalrenovering af din bolig.

Start med et tjek

Gælder det renovering af dit badeværelse, så vil vi anbefale at du starter med et grundigt badtjek. Her gennemgår vi dit eksisterende badeværelse og afdækker de mange muligheder for forandringer. Samtidig gennemgår vi sammen med dig, i hvilken retning dine ønsker, tanker og behov går omkring dit nye badeværelse.

Få et fast tilbud

Ønsker du et færdigt projekt med tegninger, materialebeskrivelser og et fast tilbud, tilbydes dette mod et mindre honorar – fratrækkes dog den endelige pris, hvis du vælger os som din Bedre Bad ekspert.

Book gratis badtjek

Du kan booke dit badtjek her på siden eller du kan ringe direkte til os på tlf. 44 97 11 45 for at aftale tid for besøg.

Velgennemført badeværelsesprojekter

Vi udfører projekter i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.

 Se bl.a. her en opgave, hvor vi renoverede både bryggerset og badeværelset, så kunden fik det præcis som de drømte om. Se billederne her>>

Se mere om badeværelser: