Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Wellness hver dag

Et rustikt badekar i kontrast til moderne duschtoilet

En duft af teaktræ skærper sanserne. Træbadekarret med bånd i rustfrit stål øger anvendelsesmulighederne af badeværelset, samt gør sceneskiftet let fra funktionel hverdag til wellness weekend. Badekarret er rummets bærende element, resten af badeværelset er opbygget med enkle elementer, som giver karret plads. – Fliserne i brusenichen og på gulvet spiller farvemæssigt naturligt op til badekarret, som med låg på giver ekstra aflægningsplads. Bag duschtoilettet er der en væg til indbygningscisterne. Det skaber en praktisk aflægningsplads. Duschtoilettet er hverdags wellness.

Installering og montering

Vi her hos Bedre Bad – Ballerup VVS vil gerne hjælpe dig med at skabe dit drømmebadeværelse. Hvis du ønsker at forhøje komforten på dit badeværelse er du altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Når du bestiller et badeværelse hos os, kan du være sikker på, at det er lavet af de bedste materialer. Vores professionelle fagudlærte medarbejdere er med til at sikre, at alt bliver installeret og monteret korrekt. De leverer, installerer og rydder op bagefter, så du blot kan læne dig tilbage og slappe af. Vi har mange års erfaring i at udføre totalrenoveringer af badeværelser og vi kan derfor garantere at arbejdet og produkter er af den bedste kvalitet.

Produktfakta:

Dansani: Baderumsmøbler og spejl.

Hansgrohe: Håndvask-, træbadekar- og brusearmatur samt bruser.

Geberit: Duschtoilet og indbygningscisterne.

Unidrain: Afløb og hjørnehylder.

Vola: Diverse badeværelsestilbehør.

Går du med tankerne om et nyt badeværelse – måske med det samme smukke træbadekar? Bestil et gratis badtjek i dag – så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer