Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Vola i messing: En Gylden klassiker

Dette badeværelse er en blanding af et klassisk og moderne design. Vola armaturene kommer i messing, der giver badeværelset dets gyldne udseende. Alle sanitetsprodukterne og badeværelsesmøblerne er lavet af de bedste materialer, hvilket giver en forøget komfort og et smukt udseende. Badeværelset er et af husets allervigtigste rum, det er nemlig her, du starter din morgen og slutter din aften. Vi synes derfor her hos Bedre Bad – Ballerup VVS, at man ikke bør gå på kompromis hverken med kvalitet eller komfort. Du kan være sikker på, at du bestiller dit nye badeværelse hos os, så er der tænkt over de små detaljer, hvilket giver en fornemmelse af et komplet udført badeværelse. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde dit drømmebadeværelse, derfor tilbyder vi bl.a. et gratis badtjek, hvor vi kommer ud og undersøger mulighederne for dit nye badeværelse og evt. også en renovering af dit bryggers.

Levering og installation

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring levering og montering eller badeværelset. Når du har bestilt et badeværelse hos os, kan du blot læne dig tilbage og slappe af. Vi sørger for, at det hele bliver leveret og installeret. Vores professionelle fagudlærte medarbejdere garanterer, at det hele bliver installeret korrekt. Derfefter rydder de det hele op, så du kun står tilbage med det færdige produkt som er klar til at blive taget i brug.

Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag – så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer