Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Tidløs kvalitetsløsning

Et smukt badeværelse, hvor valget af grundindretning, sanitet og møbler skaber en løsning, hvor tilbehøret kan sætte stilen i mange år frem.

I Smørum har vi bevidst skabt en løsning, hvor der har været fokus på at det moderne og tidløse design skal gå hånd i hånd. Læg gerne mærke til valget af produkter; fra de smukke hvide og meget enkle baderumsmøbler til de hvide fliser i brusekabinen og de rengøringsvenlige grå på gulvet.

Af samme grund er der rig mulighed for at give løsningen et helt individuelt præg ved valg af farver og indretningselementer. Et individuelt præg, der løbende kan tilpasses tidens trend.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Ballerup VVS sørger vi for totalløsningen når du bestiller et nyt badeværelse. Sammen finder vi en løsning, der er skræddersyet til dine ønsker og behov til indretningsstil, design, funktionaliteter og budget. Vi tager os af al renovering og oprydning, så du er sikret et nyt, rent badeværelse når vi er færdige med opgaven. Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag – så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.

Produktfakta:

Geberit: Indbygningscisterne med fronttryk

Dansani: Baderumsmøbler, hjørnehylder

Hansgrohe: Håndvask- og brusearmartur, tilbehør

Duravit: Toilet, toiletsæde

Vola: Tilbehør

Unidrain: Afløb

FliseBent: Fliser

Kriss: El-håndklæderadiator med el-patron

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer