Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Slåenvej

Slåenvej er et lækkert badeværelse, der rummer den bedste komfort. Det er et badeværelse, som både passer ind i store og små familier, da det er meget rummeligt, og sikrer en god hygiejne med berøringsfri toiletarmaturer. Det er et meget lyst badeværelse, som giver en god energi og behagelig komfort. Det er vigtigt med en god hygiejne, for at sundheden er i top. Derfor leverer vi de bedste løsninger, som har meget fokus på, at sikre en god hygiejne og komfort til vores kunder.

Vi udfører de bedste løsninger

Hos Bedre Bad Ballerup mener vi, at alle fortjener deres drømmebadeværelse. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at skabe den perfekte løsning, der er til glæde for hele familien. Badeværelset er nemlig et af de vigtigste rum i huset. Det er her, vi alle starter vores morgen og slutter vores aften. Det bør derfor være et rum, som opfylder alle vores behov og ønsker omkring et godt badeværelse. Alle vores medarbejdere er kompetente og professionelle. Alt vores arbejde og rådgivning, er baseret på vores erfaringer og fagudlærte viden. Vi har gennem mere end 60 år skabt et utal af forskellige badeværelsesløsninger, hvilket gør, at vi er klædt utrolig godt på, når vi skal hjælpe og vejlede vores kunder.

Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag – så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer