Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Elegance & komfort

— Toilet med ren forkælelse for dine gæster.

Et lyst og venligt rum med en gennemført indretning, hvor de smukke elementer udfolder sig med fuld styrke på en beskeden plads. Med rumudvidende spejl, glashylder samt hvidt jalousiskab med sæbebehandlede teaklameller. En løsning holdt i et afdæmpet, og elegant nordisk design. Det var vigtigt at udnytte de sparsomme kvadratmeter på den bedst mulige måde. Derfor var det praktisk at installere et lille vægmonteret jalousiskab uden låger, som sikrer praktisk opbevaringsplads og uden risiko for at gå imod en skabslåge.

Med en funktionalitet, der er et kapitel for sig: Et væghængt douche-toilet samt vask med berøringsfrit armatur – begge dele til sikring af ultimativ komfort og hygiejne for den besøgende.

Gå på opdagelse i de flotte billeder, og lad dig inspirere af dette badeværelse vi har opført på Skovbakken. Bedre Bad – Bedre Energi Ballerup er eksperter i at skabe flotte og inspirerende badeværelser. Vi kan også skabe det helt perfekte badeværelse til din bolig. Vi tilpasser altid vores badeværelsesløsninger til den enkelte kundes individuelle ønsker og behov. Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag – så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.

Produktfakta:

Vola: håndvaskarmatur, berøringsfri

Geberit: Duschtoilet

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer