Bedre Bad - Bedre Energi - vask af hænder

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Lærkevej – se flot badeværelse og få inspiration

Badeværelset på Lærkevej er ganske normalt i størrelsen og det er lavet i et nutidigt moderne design, hvor badeværelsesmøblerne er i sort og hvidt, hvilket gør, at de passer ind i stort set alle hjem. Alle sanitetsprodukter og badeværelsesmøbler er lavet i materialer af den højeste kvalitet, hvilket er med til at sikre, at de holder mange år frem. Udover at den gode kvalitet er nem at vedligeholde, så er den også med til at skabe en forøget komfort på badeværelset. Hos Bedre Bad – Ballerup VVS mener vi, at man ikke bør gå på kompromis, hverken med kvalitet eller komfort. Badeværelset er efter vores mening et af husets vigtigste rum, da det er her din dag starter og slutter. Det er et rum, som man ofte bruger, derfor skal man også føle sig godt tilpas i rummet og mærke komforten. Vi tilbyder alle vores kunder et gratis badtjek, for at undersøge de muligheder der er, for at vi kan lave en renovering af dit badeværelse. Herefter kommer vi med et ganske uforpligtende tilbud.

Vi sørger for totalløsningen til nyt bad

Når du bestiller et badeværelse hos os, kan du bare læne dig tilbage og slappe af, alt imens vi klarer levering, montering og oprydning. Alle vores medarbejdere er fagudlærte professionelle håndværkere, der garanterer, at alt bliver installeret korrekt, så du står tilbage med et nyt badeværelse med komfort og kvalitet i særklasse.

Ønsker du et badeværelse i stil med badeværelset på Lærkevej? Kontakt Ballerup VVS og bestil et gratis og uforpligtende badtjek, så kommer vi og gennemgår dit nuværende badeværelse og vurderer muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer