Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Kærlodden

Drømmer du om at skabe dit drømmebadeværelse? Her hos Bedre Bad Ballerup hjælper vi vores kunder med at skabe deres drømmebadeværelse i den bedste kvalitet. Kærlodden er bare et af de badeværelser, vi tilbyder til inspiration. Det er et moderne badeværelse, som indeholder alle de sanitetsprodukter, som et badeværelse bør gøre. Vi benytter kun materialer og produkter i den højeste kvalitet. På denne måde kan vi sikre, at alle vores kunder får badeværelser, der rummer en god komfort et lækkert finish. Kærlodden er et badeværelse, som består af klassiske hvide badeværelseselementer og funktionelle armaturer.

Levering og montering

Vi garanterer en god service af høj kvalitet, når du bestiller et badeværelse hos os. Alle vores medarbejdere er meget professionelle og fagudlærte. De sikrer, at alt bliver leveret, monteret og ryddet op, så du kun står tilbage med dit drømmebadeværelse, hvor alt er korrekt installeret og monteret.

Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag – så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer