Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Havrevej

Havrevej er et badeværelse, der er lavet udfra et et klassisk og stilrent hvidt design. Alle sanitetsprodukterne og badeværelsesmøblerne er selvfølgelig top moderne og lavet i den bedste kvalitet. Badeværelset rummer en god komfort, hvor der er tænkt over detaljerne. Designet passer ind i stort set alle moderne hjem, og opfylder alle familiens behov. Badeværelset er et af de vigtigste rum i huset, der er nemlig her, din dag begynder og slutter. Det er derfor vigtigt, at det er et rum, der opfylder alle dine krav til et godt badeværelse. Derfor går vi Hos Bedre Bad – Ballerup VVS aldrig på kompromis med kvaliteten, af de produkter vi sælger.

Levering og installation

Når du har bestilt et badeværelse hos os, sørger vi for levering og installering, så du blot kan læne dig tilbage og slappe af. Vores professionelle medarbejdere sikrer, at alt bliver monteret og installeret korrekt, så du står tilbage med et fejlfrit badeværelse, som lever op til alle dine forventninger.

Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag – så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer