Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Christianshavn

Hos Bedre Bad Ballerup Hjælper vi vores kunder med at finde de bedste løsninger, uanset om de skal bruge en totalrenovering af badeværelset eller en mindre reparation. Vi tilbyder en lang række forskellige badeværelsesløsninger til dem, der vil bygge deres drømmebadeværelse. Christianshavn er et top moderne badeværelse, der er lavet i de bedste materialer. Badeværelsesmøblerne er håndsnedkereret og lavet i klassisk Vola stål. Designet udtrykker komfort og høj kvalitet. Det giver en dejlig luksus til huset med et badeværelse, det rummer komfort og velbehag.

Badeværelset er efter vores mening et af de vigtigste rum i husstanden. Det er nemlig her, vi alle starter og slutter vores dag. Det bør derfor også være et rum, som lever op til alle vores behov, da det kan gøre hverdagen nemmere.

De bedste medarbejdere

Vi har kun de bedste medarbejdere, som alle er professionelle og fagudlærte. Vi kan derfor garantere, at alt vores arbejde bliver udført i den bedste kvalitet uanset opgaven. Når du bestiller et badeværelse hos os, sørger vi selvfølgelig for alt det praktiske. Vi leverer, monterer og rydder op igen, så du blot kan slappe af og se frem til et nyt lækkert badeværelse.

Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag – så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer