Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Luksus badeværelse i kælder

Luksus badeværelset med regnvandsbruser og fodmassage

Når det kommer til indretning af et lille badeværelse, så kan det være lidt af en udfordring – især når badeværelset er placeret i kælderen. Netop denne udfordring stod kunden med og tog derefter kontakt til Bedre Bad Ballerup med ønsket om renovering af badeværelset. Kravene dertil var at løsningen skulle være rummelig med luksuriøse egenskaber.

Vores Gratis Badtjek medførte, at familien fik et nyt badeværelse med regnvandsbruser foroven og masserende strandsten under fødderne. Hjørnetoilettet tager minimum af plads og det enkle møbel med lysspejl fuldender rummet.

Læs mere og bestil et gratis Badtjek

Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis Badtjek i dag – så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.

Produktfakta:

Viega: Indbygningscisterne

Hansgrohe: Bruse- & håndvaskarmatur

Kriss: Håndklæderadiator.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Skal vi også renovere dit badeværelse?

Her hos Bedre bad Ballerup hjælper vi vores kunder med at finde den helt rigtige badeværelsesløsning, der passer præcist til deres behov. Vi mener, at alle fortjener et personligt badeværelse, som rummer materialer af høj kvalitet og komfort. Vi er eksperter i at skabe dit drømmebadeværelse, der opfylder dine ønsker og behov. Vi har gennem årene opbygget en masse erfaring i at lave unikke badeværelser. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et gratis badtjek, hvor vi kommer hjem til dig og vurderer, hvilke muligheder der er, for at renovere dit nuværende badeværelse. Vi kommer med forslag til inspiration og vejleder dig igennem hele processen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer