WELLNESS HVER DAG

Et rustikt badekar i konstrast til moderne duschtoilet

En duft af teaktræ skærper sanserne. Træbadekarret med bånd i rustfrit stål øger anvendelsesmulighederne af badeværelset, samt gør sceneskiftet let fra funktionel hverdag til wellness weekend. Badekarret er rummets bærende element, resten af badeværelset er opbygget med enkle elementer, som giver karret plads. – Fliserne i brusenichen og på gulvet spiller farvemæssigt naturligt op til badekarret, som med låg på giver ekstra aflægningsplads. Bag duschtoilettet er der en væg til indbygningscisterne. Det skaber en praktisk aflægningsplads. Duschtoilettet er hverdags wellness.

Installering og montering

Vi her hos Bedre Bad - Ballerup VVS vil gerne hjælpe dig med at skabe dit drømmebadeværelse. Hvis du ønsker at forhøje komforten på dit badeværelse er du altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Når du bestiller et badeværelse hos os, kan du være sikker på, at det er lavet af de bedste materialer. Vores professionelle faguldlærte medarbejdere er med til at sikre, at alt bliver installeret og monteret korrekt. De leverer, installerer og rydder op bagefter, så du blot kan læne dig tilbage og slappe af. Vi har mange års erfaring i at udføre totalrenoveringer af badeværesler og vi kan derfor garantere at arbejdet og produkter er af den bedste kvalitet.

Produktfakta:

Dansani: Baderumsmøbler og spejl.

Hansgrohe: Håndvask-, træbadekar- og brusearmatur samt bruser.

Geberit: Duschtoilet og indbygningscisterne.

Unidrain: Afløb og hjørnehylder.

Vola: Diverse badeværelsestilbehør.

 

 

Går du med tankerne om et nyt badeværelse - måske med det samme smukke træbadekar? Bestil et gratis badtjek i dag - så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.