Skrå udnyttelse

At udnytte en skråvæg på et badeværelse kan være lidt af en udfordring. Vi løste udfordringen her ved at placere en rummelig bruseniche i glas opad skråvæggen. 

Det praktiske klapsæde kan anvendes, når børnene er små og når vi har brug for at sidde i badet. Det handler om at vælge de rette produkter og udnytte pladsen optimalt, som her med valg af det enkle brusehoved, der lige passer ind under skråvæggen, og de små granithylder til praktisk og dekorativ opbevaring. Badet føles rummeligt, da det er indrettet med indbygningsløsninger i brus, ved vask og duschtoilet og samtidig er al sanitet løftet fra gulvet, hvilket også gør det meget rengøringsvenligt.

Produktfakta:

FliseBent: Fliser

Dansani: Baderumsmøbel med spejl

Ifö: Håndvask

Geberit: Duschtoilet og sæde

Pressalit: Klapsæde

Vola: håndvask- og brusearmatur, tilbehør, Håndklæderadiator

 

 

Lad dig inspirere af de flotte billeder fra vores løsning som vi har valgt at kalde "Skrå Udnyttelse". Der er oceaner af muligheder, når det kommer til indretningen af flotte og inspirerende badeværelser. Kontakt os, så finder vi i fællesskab frem til den helt rigtige løsning for din bolig. Der er et væld af funktioner og forskellige designs, som du kan vælge mellem her på siden. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Ballerup er vi eksperter i at lave nye badeværelser eller totalrenovere det gamle. Vi tilpasser alle vores løsninger til den individuelle kundes behov og ønsker til udseende, funktionalitet og budget. Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag - så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.