ELEGANCE & KOMFORT

— Toilet med ren forkælelse for dine gæster.

Et lyst og venligt rum med en gennemført indretning, hvor de smukke elementer udfolder sig med fuld styrke på en beskeden plads. Med rumudvidende spejl, glashylder samt hvidt jalousiskab med sæbebehandlede teaklameller. En løsning holdt i et afdæmpet, og elegant nordisk design. Det var vigtigt at udnytte de sparsomme kvadratmeter på den bedst mulige måde. Derfor var det praktisk at installere et lille vægmonteret jalousiskab uden låger, som sikrer praktisk opbevaringsplads og uden risiko for at gå imod en skabslåge.

Med en funktionalitet, der er et kapitel for sig: Et væghængt douche-toilet samt vask med berøringsfrit armatur – begge dele til sikring af ultimativ komfort og hygiejne for den besøgende.

Produktfakta:

Vola: håndvaskarmatur, berøringsfri

Geberit: Duschtoilet

 

 

Gå på opdagelse i de flotte billeder, og lad dig inspirere af dette badeværelse vi har opført på Skovbakken. Bedre Bad - Bedre Energi Ballerup er eksperter i at skabe flotte og inspirerende badeværelser. Vi kan også skabe det helt perfekte badeværelse til din bolig. Vi tilpasser altid vores badeværelsesløsninger til den enkelte kundes individuelle ønsker og behov. Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag - så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.