Mosestigen

Hvis du drømmer om et moderne og stort badeværelse, der er fyldt med komfort og funktionalitet, så har vi løsningen til dig. Hos Bedre Bad - Ballerup er vi eksperter i at lave gode badeværelsesløsninger til vores kunder, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af materialerne og produkterne. Mosestigen er et moderne badeværelse i hvide elementer og sanitetsprodukter med nye funktioner. Badeværelset indeholder to store håndvaske med hver sit spejl, derfor passer det godt som et badeværelse til deling. Badeværelset er efter vores mening et af de vigtigste rum i huset, det er her, du starter og slutter din dag. Derfor bør det også være et rum som, der indeholder komfort og velbehag. Vi har et bredt udvalg af forskellige løsninger, hvor du kan finde badeværelser i høj luksus og det mere almindelige. Det er meget individuelt, hvad man foretrækker, derfor har vi opstillet en række forskellige inspirations forslag.

Levering og installering

Uanset hvilket badeværelse du vælger, så er du garanteret en super service i høj kvalitet. Vi leverer, monterer og rydder op bagefter, så du mere eller mindre bare kan læne dig tilbage og slappe af. Hvis du vælger en totalløsning hos os, får du en kontaktperson, der tager sig af hele processen.        

 

 

Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag - så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.