Kærlodden

Drømmer du om at skabe dit drømmebadeværelse? Her hos Bedre Bad Ballerup hjælper vi vores kunder med at skabe deres drømmebadeværelse i den bedste kvalitet. Kærlodden er bare et af de badeværelser, vi tilbyder til inspiration. Det er et moderne badeværelse, som indeholder alle de sanitetsprodukter, som et badeværelse bør gøre. Vi benytter kun materialer og produkter i den højeste kvalitet. På denne måde kan vi sikre, at alle vores kunder får badeværelser, der rummer en god komfort et lækkert finish. Kærlodden er et badeværelse, som består af klassiske hvide badeværelseselementer og funktionelle armaturer.

Levering og montering

Vi garanterer en god service af høj kvalitet, når du bestiller et badeværelse hos os. Alle vores medarbejdere er meget professionelle og fagudlærte. De sikrer, at alt bliver leveret, monteret og ryddet op, så du kun står tilbage med dit drømmebadeværelse, hvor alt er korrekt installeret og monteret.  

  

 

Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag - så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.