gå Glad i Bad

GRANITBUND I ET STYKKE OG VEDLIGEHOLD INGEN SAG.
Skråvinduet, regnvandsbruset og den vedligeholdelsesfri granitbund bringer naturen ind i det stilrene badeværelse. Med en badeværelseløsning som denne får du, som kunde et badeværelse i topklasse. Materialerne er af den bedste kvalitet, og kommer i samarbejde med vores egne leverandører. Vi levere og montere den samlede pakke, så du blot skal nyde dit nye lækre badeværelse.

Lækkert og funktionelt badeværelse på få kvadratmeter

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Ballerup kender vi til vigtigheden af udnyttelse af hver eneste kvadratmeter - specielt når det kommer til badeværelset. Ikke alle boliger er udstyret med et kæmpe badeværelse, derfor er det vigtigt gennemskue og finde de helt rigtige løsninger. I sammenspillet mellem kundernes drømme og vores ekspertise skaber vi unikke badeværelseløsninger, hvor der er plads til hele familien - selv på få kvadratmeter.

Produktfakta:

Flise-Bent: Gulvfliser, vægfliser

Dansani: Baderumsmøbler, håndvask, belysning

Vola: Spejl, tilbehør, håndvaskarmatur

Geberit: Toilet, toiletsæde

Hansgrohe: Hovedbrus, håndbrus, termostat

Kriss: Håndklædetørrer

Roth: Guvlvarme.

 

 

Lad dig inspirere af det flotte badeværelse med stilen døbt glad i bad. Vi kan skabe løsninger, som ligner denne til din bolig. Ellers kan du bare suge inspirationen og vælge de elementer du bedst kan lide. Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag - så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.