CHRISTIANSHAVN

Hos Bedre Bad Ballerup Hjælper vi vores kunder med at finde de bedste løsninger, uanset om de skal bruge en totalrenovering af badeværelset eller en mindre reparation. Vi tilbyder en lang række forskellige badeværelsesløsninger til dem, der vil bygge deres drømmebadeværelse. Christianshavn er et top moderne badeværelse, der er lavet i de bedste materialer. Badeværelsesmøblerne er håndsnedkereret og lavet i klassisk Vola stål. Designet udtrykker komfort og høj kvalitet. Det giver en dejlig luksus til huset med et badeværelse, det rummer komfort og velbehag. 

Badeværelset er efter vores mening et af de vigtigste rum i husstanden. Det er nemlig her, vi alle starter og slutter vores dag. Det bør derfor også være et rum, som lever op til alle vores behov, da det kan gøre hverdagen nemmere.

De bedste medarbejdere

Vi har kun de bedste medarbejdere, som alle er professionelle og fagudlærte. Vi kan derfor garantere, at alt vores arbejde bliver udført i den bedste kvalitet uanset opgaven. Når du bestiller et badeværelse hos os, sørger vi selvfølgelig for alt det praktiske. Vi leverer, monterer og rydder op igen, så du blot kan slappe af og se frem til et nyt lækkert badeværelse.

 

 

Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag - så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.