BADET I LYS

Skråvinduer inviterer lyset ind i badet og skaber plads og luft i rummet.

Stavfliser i dekorativt mønster bag brusearmaturet og den flotte finish midt på gulvet sætter endnu et personligt præg på badeværelset. De fleksible brusedøre, som kan skubbes helt ind til væggen efter brug, giver ekstra gulvplads, når der ikke bades. Hældningen på gulvet er altafgørende for, at denne løsning fungerer perfekt. Indbygget skab i skunken med lette glashylder og låger i samme design som vaskemøblet – en flot og praktisk opbevaring. Hvis dit badeværelse tillader det, så kan vi også anbefale skrå vinduer i badeværelsets loft, hvor sollyset kan skinne igennem og bade dig i lys. Hos Bedre Bad Ballerup mener vi, at alle fortjener et personligt badeværelse. Derfor tilbyder vi et gratis badtjek, hvor vi kommer ud og vurderer dit nuværende badeværelse. På denne måde kan vi danne os et overblik, over de muligheder der er for at renovere. Badeværelset er et af husets vigtigste rum, det er her, man tager hul på dagen og slutter om aftenen. Derfor bør rummet indeholde komfort og funktionalitet, der er med til at gøre forbedre hverdagen.

Levering og montering af dit nye badeværelse

Når du bestiller et badeværelse hos os, så sørger vi for, at hele processen går gnidningsfrit. Vi sørger for alt det praktiske koordinering lige fra håndværkere til materialebestilling og oprydning. Du får en kontaktperson, som står for al planlægning og projektstyringen.

Produktfakta:

Dansani: Baderumsmøbler

Ifö: Toilet

Pressalit: Toiletsæde med soft-close

Geberit: Fronttryk

Hansgrohe: Håndvask- og brusearmatur

Unidrian: Afløb

Vola: Tilbehør

INR: Bruseniche

Kriss: Håndklæderadiator

 

 

Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag - så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.