Luksus badeværelse i kælder

Luksus badeværelset med regnvandsbruser og fodmassage

Når det kommer til indretning af et lille badeværelse, så kan det være lidt af en udfordring - især når badeværelset er placeret i kælderen. Netop denne udfordring stod kunden med og tog derefter kontakt til Bedre Bad Ballerup med ønsket om renovering af badeværelset. Kravene dertil var at løsningen skulle være rummelig med luksuriøse egenskaber.

Vores Gratis Badtjek medførte, at familien fik et nyt badeværelse med regnvandsbruser foroven og masserende strandsten under fødderne. Hjørnetoilettet tager minimum af plads og det enkle møbel med lysspejl fuldender rummet.

Produktfakta:

Viega: Indbygningscisterne

Hansgrohe: Bruse- & håndvaskarmatur

Kriss: Håndklæderadiator.

 

Skal vi også renovere dit badeværelse?

Her hos Bedre bad Ballerup hjælper vi vores kunder med at finde den helt rigtige badeværelsesløsning, der passer præcist til deres behov. Vi mener, at alle fortjener et personligt badeværelse, som rummer materialer af høj kvalitet og komfort. Vi er eksperter i at skabe dit drømmebadeværelse, der opfylder dine ønsker og behov. Vi har gennem årene opbygget en masse erfaring i at lave unikke badeværelser. Derfor tilbyder vi alle vores kunder et gratis badtjek, hvor vi kommer hjem til dig og vurderer, hvilke muligheder der er, for at renovere dit nuværende badeværelse. Vi kommer med forslag til inspiration og vejleder dig igennem hele processen.

Læs mere og bestil et Gratis Badtjek her

Går du med tankerne om et nyt badeværelse? Bestil et gratis badtjek i dag - så kommer vi og gennemgår dit nuværende gamle badeværelse og vurdere muligheder for renovering og forbedringsmuligheder.