Inspiration til badeværelse, køkken og bryggers

Drømmer du om at bygge et nyt badeværelse eller renovere dit gamle? Så lad Bedre Bad Ballerup hjælpe dig med at finde inspiration til nyt badeværelse, så du kan komme godt i gang med dit nye projekt. Idéfasen i et byggeprojekt er ofte den sværeste. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde inspiration til badeværelset, så du kan få et overblik over hvilke muligheder, der kan lade sig gøre. Kundernes ønsker og ideer til badeværelseindretning varierer meget fra person til person. Det er sjældent at to af de løsninger, som vi tilbyder, er ens, da vi lytter til vores kunders ideer til badeværelset, hvorefter vi finder den rette inspiration. Der er et utal af forskellige sanitetsprodukter, materialer, møbler og tilbehør på markedet. Det kan derfor være meget svært at overskue de mange muligheder. Heldigvis har vi mange års erfaring i at lave individuelle badeløsninger, der både er funktionelle og elegant udført i alt fra design til materialevalg.

Vi har opstillet en række forskellige løsninger, som vi tidligere har udført, hvorfra du kan hente inspiration og samle idéer til, hvad dit badeværelse skal indeholde. Vi laver badeværelser der er simple og funktionelle, hvor kvaliteten er i top og designet er udført i den stil, der passer præcis til dig. Samtidig udfører vi også løsninger, hvor luksus er nøgleordet. Her får du en spa oplevelse direkte i dit hjem, som stadig rummer funktionalitet.

Er du på markedet efter et nyt badeværelse, eller mangler du inspiration til, hvordan du skaber dit drømmebadeværelse, så kontakt vores Bedre Bad - Bedre Energi fagmand i Ballerup og få en snak omkring mulighederne for jeres nye badeværelse. Måske det er en større renovering eller måske badeværelset bare skal piftes op. Få inspiration her på siden eller tag kontakt til en af vores dygtige medarbejder - vi er klar til at hjælpe dig med at udleve dine badeværelsesdrømme.

Få inspiration til bad og bryggers i vores cases

Her på siden finder du inspiration via konkrete Bedre Bad badeværelsesløsninger, som dækker en bred pallette af forskellige stilarter og design. De varierer i mængden af funktioner, størrelse og generelle indtryk. Kernen i ethvert godt badeværelse, er efter vores hoved et badeværelse bygget ud fra husets overordnede stil. Står du overfor en renovering eller skal du have bygget et helt nyt badeværelse, så kan vi hjælpe dig. Vi skaber drømmebadeværelser uanset om du skal have indrettet:

  • Et lille badeværelse
  • Et stort badeværelse
  • En badløsning herimellem

Uanset hvad du søger, vil vi kunne inspirere dig. Om det er inspiration til lille badeværelse eller selve indretningen af badeværelset er vi klar til at hjælpe på 44 97 11 45.

Vi garanterer den bedste kvalitet til dit nye badeværelse

Vi er en VVS-virksomhed, som aldrig gå på kompromis, når det kommer til kvaliteten af vores arbejde og produkter. Det afspejler sig også i prisen, men udover at du er garanteret et langtidsholdbart produkt, får du også levering, montering og oprydning med i prisen. Det vil sige, at uanset om du bestiller et sanitetsprodukt eller en totalrenovering, kan du blot læne dig tilbage velvidende, at professionelle fagudlærte folk klarer resten. Vi går ikke før, vi er sikker på, at alt fungerer som det skal og intet er glemt, så du kun står tilbage med det færdige produkt, uden at du skal tænke på rengøring.

Alle vores vejledere og håndværkere er professionelle og fagudlærte inde for deres arbejdsområde. Du kan derfor være sikker på, at de badeværelse design ideer vi finder på til dig, er velovervejet og baseret på erfaring og fagligviden. Det samme gælder for vores håndværkere, der altid gøre deres bedste for at levere en service af den højeste kvalitet.         

Indsaml den nødvendige viden, og lad dig inspirere inden renovationen af dit badeværelse

Det er en stor beslutning, når man skal have renoveret det gamle badeværelse. Vi gør derfor vores bedste for at hjælpe dig frem til det helt rigtige badeværelse. Vores mangeårige erfaring har givet os en stor viden om de forskellige badeværelsesmuligheder, som findes i markedet og dette deler vi glædeligt ud af. F.eks. kan det være en udfordring at indrette små badeværelser således, at man stadig føler man har et rummeligt og lækkert badeværelse. Vi har samlet nogle tips, som kan hjælpe dig med indretningen af et lille badeværelse. Vores 10 tips til badeværelse inspiration og design af badeværelse finder du ved at trykke her. Udover tips til små badeværelser har vi også samlet en række tips, som kan sikre dig et smart og funktionelt bademiljø. Dem finder du ved at trykke her.

Eksempler på badeværelsesløsninger

Klik på billederne for at se et udvalg af vores tidligere løsninger.

Læs mere om løsninger til private kunder: