Inspiration til badeværelset

Drømmer du om at bygge et nyt badeværelse eller renovere dit gamle? Så lad Bedre Bad Ballerup hjælper dig med at finde inspiration, så du kan komme godt i gang med dit nye projekt. Idéfasen i et byggeprojekt er ofte den sværeste, derfor vil vi gerne hjælpe dig med  at finde inspiration, så du kan få et overblik over hvilke muligheder, der kan lade sig gøre. kundernes behov og ønsker til det perfekte badeværelse varierer meget fra person til person. Det er sjældent at to af de løsninger, som vi tilbyder er ens, da vi lytter til vores kunders behov, hvorefter vi finder den rette inspiration. Der er et utal af forskellige sanitetsprodukter, materialer, møbler og tilbehør på markedet. Det kan derfor være meget svært at overskue de mange muligheder. Heldigvis har vi mange års erfaring i at lave individuelle badeløsninger, der både er funktionelle og elegant udført i alt fra design til materialevalg.

Vi har opstillet en række forskellige løsninger, som vi tidligere har udført, hvorfra du kan hente inspiration og samle idéer til, hvad dit badeværelse skal indeholde. Vi laver badeværelser der er simple og funktionelle, hvor kvaliteten er i top og designet er udført i den stil, der passer præcis til dig. Samtidig udfører vi også løsninger, hvor luksus er nøgleordet. Her får du en spa oplevelse direkte i dit hjem, som stadig rummer funktionalitet.   

Vi garantere den bedste kvalitet

Vi er en VVS-virksomhed, som aldrig gå på kompromis, når det kommer til til kvaliteten af vores arbejde og produkter. Det afspejler sig også i prisen, men udover at du er garanteret et langtidsholdbar produkt, får du også levering, montering og oprydning med i prisen. Det vil sige, at uanset om du bestiller et sanitetsprodukt eller en totalrenovering, kan du blot læne dig tilbage velvidende, at professionelle fagudlærte folk klarer resten. Vi går ikke før, vi er sikker på, at alt fungere som det skal og intet er glemt, så du kun står tilbage med det færdig produkt, uden at du skal tænke på rengøring.

Alle vores vejledere og håndværkere er professionelle og fagudlærte inde for deres arbejdsområde. Du kan derfor være sikker på, at de idéer til inspiration vi finder til dig, er velovervejet og baseret på erfaring og fagligviden. Det samme gælder for vores håndværkere, der altid gøre deres bedste for at levere en service af den højeste kvalitet.         

Eksempler på badeværelsesløsninger

Klik på billederne for at se nogle af vores løsninger