Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Gratis energiberegning for boligejere

Beregn din boligs energimærke og find ud af, om der er penge at spare på en ny energiløsning.

Energiberegning af hus

Energiberegningen estimerer dine potentielle besparelser og værdiforøgelser, som der kan ligge uudnyttet ved energioptimering af dit hus.

Du kan nedenfor beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast blot boligens samlede antal kvadratmeter, dit årlige energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Din beregning starter her!

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Hvordan skal energimærket forstås?

Når man taler energimærker, så taler vi om en slags ”karakter” for boligen. Karaktererne går på en skala fra A2020 til G. A2020 er den bedste karakter, og betyder at din bolig har en forrygende god energieffektivitet. G er det absolut dårligste, og hvis du får denne karakter, så skal du virkelig overveje en energioptimering af din bolig. Hertil vil vi anbefale vores energitjek, hvorved du får klare retningslinjer for, hvilke energioptimeringsmuligheder du har, og et slag på prisen for disse. Hvis det stadig virker lidt uoverskueligt, så kan du sammenligne energimærket på din bolig, med energimærket på din vaskemaskine. Princippet er egentligt det samme, hvor A+++ illustrerer at vaskemaskinen bruger et minimum af energi til at vaske tøjet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Energimærker gør boligers energiforbrug sammenlignelige

Det vigtigste at få plads, er hvad et energimærke egentligt fortæller om din bolig. Energimærket er et mål for energiforbruget eller nærmere energieffektiviteten. Helt konkret fortæller energimærket, hvad boligen bruger på vand, varme og elektricitet. Man kan bruge energimærket til at sammenligne forskellige boligers energieffektivitet, hvilket er en relevant faktor i forbindelse med en langsigtet betragtning af boligen. Vi har observeret, at boligers energimærkning spiller en stor rolle, når det kommer til boligforhandlinger. Her har trenden vist sig at være, at boliger med et godt energimærke sælges til en markant højere pris, end boliger med et ”dårligere” energimærke. Det er en relevant faktor at medtage i en overvejelse omkring, hvorvidt boligen skal energioptimeres eller ej. Ofte kan investeringen i bedre energiudnyttelse tjenes i hvert fald delvist hjem via boligens værdiforøgelse herved.

Vi er hos Bedre Bad Ballerup BBA certificerede energivejledere. Det er din garanti for, at vi rent faktisk er de energispecialister, som vi lister os som værende. Vi er din lokale energispecialist i Ballerup og omegn. Vi har mange års erfaring med de færdigheder, som det kræves for udføre energiberegninger og skabe optimale energiløsninger ud fra beregningerne. Vi tilbyder faglig rådgivning, og vælger du os som din samarbejdspartner, så får du en ærlig og professionel håndværker. Vi sikrer dig de absolut bedste energiløsninger i markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Få privat energirådgivning fra din lokale ekspert

Efter at du har foretaget en energiberegning af din bolig, og herved set boligens energimærke, så bør du tage stilling til en evt. energioptimering. Vælg os, hvis du vil garanteres en kompetent energiekspert, som kan sørge for den bedst mulige optimering af din ejendom. Vi er selvstændige energispecialister, hvilket vil sige at vi arbejder uafhængigt af energiselskaberne. Derfor vil vi også gøre vores bedste, for at du får den bedste energiløsning som matcher dine ønsker, behov og budget.

Når vi energioptimere, så er det ud fra konceptet totalløsninger. Det betyder at vi tager hånd om hele projektet fra start til slut. Vi sørger for levering af de rette produkter og materialer, samt koordinerer de nødvendige håndværkere til projektet. Totalløsningen afspejles yderligere i vores prissætning, som fra start vil være den endelige pris. Vi giver dig altså et slag på den endelig pris, og kan hermed forhindre ubehagelige ekstra omkostninger, eller skjulte regninger. Lyder det interessant, så kontakt os endelig!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer