Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Vi udfører Gratis Badtjek i Ballerup

Med vores Badtjek får du gratis rådgivning og hjælp til nyt badeværelse!

Drømmer du om at renovere badeværelse? Skal badeværelset udvides, omlægges eller totalrenoveres? Mangler du inspiration eller viden om de muligheder, som kan lade sig gøre med netop dit badeværelse? I så fald er du kommet til den helt rigtige side. Her kan du nemlig læse om og bestille et Gratis Badtjek foretaget af Bedre Bad – Bedre Energi Ballerup.

Vores Gratis Badtjek fungerer på den måde, at vi sender en af vores professionelle medarbejdere hjem til din bolig, hvor denne vil gennemgå dit badeværelse fra top til tå. Vi kigger særligt badeværelsets installationer, eventuelle fliser og den generelle stand. Derudover forhører vi os naturligvis om dine drømme og behov for et nyt badeværelse.

Når badtjekket er gennemført, så præsenterer vi dig for vores løsninger inden for renovering af badeværelser. De løsninger vi præsenterer for dig bygger på en kombination af vores fagmands opdagelser samt dialogen om dine ønsker og behov til bademiljøet. Med andre ord, får du kyndig rådgivning, som er 100% tilpasset netop din badeværelsessituation.

Til sidst tager vi en snak med dig om dine ønsker og behov, og her forsøger vi at komme med de bedste råd, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dit badmiljø.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Bestilt et gratis Badtjek

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  play-button
  Se Video

  Se her, hvad Didde og Jakob fik ud af et Badtjek:

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

  Derfor skal du bestille et Badtjek

  Et Badtjek er en rigtig god ide af flere årsager. For det første er det ganske gratis og uforpligtende, så det eneste det reelt koster dig, er lidt tid. Den tid for du så et fint afkast af i form af gode råd og en gennemgående besigtigelse af dit badeværelse. Derudover er det faktisk sådan, at badeværelset er det dyreste rum i boligen at ombygge pr. kvm2. Det skyldes at badeværelset dagligt bliver udsat for vand og fugt, hvilket sætter høje krav til de materialer, som skal anvendes til monteringen af badeværelset. Hvis man ikke vælger de rigtige materialer, og i stedet sparer og køber ”billigere” materialer ind, så risikerer man hurtigt fugt, råd og vandskader på badeværelset. Det kan i værste tilfælde ødelægge gulve, loftet og vægge på badeværelset. Sker det så bliver den ”billigste” løsning, med et slag til den absolut dyreste løsning, da reparationsomkostninger hurtigt kan blive markante.

  Ved at få foretaget et Gratis Badtjek af Bedre Bad – Bedre Energi Ballerup, så sikrer du dig et klart og fuldstændigt overblik over dit nuværende badeværelses situation. Herved får du et overblik over dit nuværende badeværelses tilstand, og om nogle af elementerne resolut burde udskiftes i forbindelse med en evt. renovering af badeværelset. Du får også en enestående mulighed for faglig sparring med en kompetent fagmand, som netop har sat sig ind i dit badeværelses tilstand. Det Gratis Badtjek er derfor i vores øjne, den absolut bedste måde at starte dit nye badeværelsesprojekt på!

  Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

  Richard Madsen
  Richard Madsen

  Læs mere om løsninger til private kunder:

  Her finder du links til vores andre sider, som alle omhandler løsninger til private kunder. De spækket med godt indhold, som indledningsvist kan give dig et overblik over vores gængse arbejdsopgaver.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 44 97 11 45
  vvs@bedrebadvvs.dk

  Richard Madsen

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer