GRATIS BADTJEK

Den perfekte start på et nyt badeværelse!

Drømmer du om at få renoveret dit gamle badeværelse? Søger du inspiration eller viden om de muligheder, som kan lade sig gøre med netop dit badeværelse? I så fald er du kommet til den helt rigtige side. Her på siden kan du nemlig læse om, og bestille et gratis badtjek foretaget af Bedre Bad – Bedre Energi Ballerup. Vi har samlet alle de nødvendige informationer vedrørerene et badtjek her på siden, så du kan kontakte os på et oplyst grundlag.

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at et badtjek er ganske gratis for vores kunder. Derudover er det selvfølgelig uforpligtende, men vi håber selvfølgelig på, at du vil vælge os som din VVS’er i forbindelse med projektet. Derfor kan du være sikker på, at vi tager badtjekket ganske seriøst. Badtjekket fungerer på den måde, at vi sender en af vores professionelle medarbejdere hjem til din bolig, hvor denne vil gå dit badeværelse i gennem fra top til tå.

Når badtjekket er gennemført, så præsenterer vi dig for dine muligheder i forbindelse med en renovation af badeværelset. Disse muligheder bygger selvfølgelig på de faktorer, som vores kompetente fagmand har opdaget undervejs i badtjekket. Det tillader os at give dig rådgivning, som er 100% tilpasset netop din badeværelsessituation. Herunder har vi samlet nogle af de punkter, som vi til dagligdags oftest arbejder med:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Til sidst tager vi en snak med dig om dine ønsker og behov, og her forsøger vi at komme med de bedste råd, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dit badmiljø.

BOOK et gratis badtjek her:

Hvorfor et badtjek er en god ide

Et badtjek er en rigtig god ide af flere årsager. For det første er det ganske gratis og uforpligtende, så det eneste det reelt koster dig, er lidt tid. Den tid for du så et fint afkast af i form af gode råd og en gennemgående besigtigelse af dit badeværelse. Derudover er det faktisk sådan, at badeværelset er det dyreste rum i boligen at ombygge pr. kvm2. Det skyldes at badeværelset dagligt bliver udsat for vand og fugt, hvilket sætter høje krav til de materialer, som skal anvendes til monteringen af badeværelset. Hvis man ikke vælger de rigtige materialer, og i stedet sparer og køber ”billigere” materialer ind, så risikerer man hurtigt fugt, råd og vandskader på badeværelset. Det kan i værste tilfælde ødelægge gulve, loftet og vægge på badeværelset. Sker det så bliver den ”billigste” løsning, med et slag til den absolut dyreste løsning, da reparationsomkostninger hurtigt kan blive markante.

Ved at få foretaget et gratis badtjek af Bedre Bad – Bedre Energi Ballerup, så sikrer du dig et klart og fuldstændigt overblik over dit nuværende badeværelses situation. Herved får du et overblik over dit nuværende badeværelses tilstand, og om nogle af elementerne resolut burde udskiftes i forbindelse med en evt. renovering af badeværelset. Du får også en enestående mulighed for faglig sparring med en kompetent fagmand, som netop har sat sig ind i dit badeværelses tilstand. Det gratis badtjek er derfor i vores øjne, den absolut bedste måde at starte dit nye badeværelsesprojekt på!

Se her, hvad Didde og Jakob fik ud af et Badtjek:

Læs mere om løsninger til private kunder:

Her finder du links til vores andre sider, som alle omhandler løsninger til private kunder. De spækket med godt indhold, som indledningsvist kan give dig et overblik over vores gængse arbejdsopgaver.