Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Energi – forbedringer og fornyelse

Bedre Energi – kompetent og uafhængig rådgivning baseret på den seneste viden fra markedet. Målet er ganske klart og simpelt: At skabe energiløsninger med et mindre energiforbrug – og dermed spare den enkelte kunde for mange kroner på energiregnskabet. Hos Bedre Bad Ballerup VVS er vi Certificeret Energivejleder uddannet på Bedre Bad Akademiet – en uddannelse udviklet i samarbejde med Dansk Teknologisk Institut. Det er vi ekstremt stolte af, og det er samtidig din garanti for en kyndig fagperson, som har sin viden og arbejdsteknikker i top. Derfor kan du altid forvente en engageret fagmand, der ved hvad han taler om.

Du kan her på siden danne dig et overblik over de mange forskellige typer af energi-relaterede opgaver, som vi tilbyder til vores kunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Certificeret Energivejleder – din garanti for professionel energirådgivning

Certificeringen af vores energivejledere sker i et tæt samarbejde med Teknologisk Institut. I kraft af dette kan vi tilbyde dig professionel rådgivning og sikre de bedste løsninger til din bolig. De gode energibesparelser findes ved, at vi gennemgår din bolig fra a til z. Det gælder blandt andet det ydre i forhold til isoleringsgraden, og boligens evne til at holde varmen inde. Dette er en vigtig vinkling i forhold til dine installationer af vand, varme og el. Dette kalder vi et energitjek. Når du hos os bestiller et energitjek, er du sikker på, at du får besøg af en Certificeret Energivejleder og dermed professionel og uafhængig rådgivning – start med et energitjek. Ring til os allerede i dag!

Du kan læse mere om vores energitjek. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Ballerup er vi altid imødekommende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Baseret på indgående byggeteknisk viden

En energivejleder kan som sit primære arbejdsområde have enten installationer eller klimaskærmen (vinduer, tag mv.) Men ved hjælp af energivejlederuddannelsen har han suppleret sin byggetekniske viden inden for sit fagområde til også at kunne vejlede på tværs om energibesparende løsningsmuligheder, teknologier og produkter– dvs. inden for eget fag og inden for andre byggefag.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at markedet for energi med tilhørende løsninger og muligheder løbende er i udvikling. Derfor skal du vælge en energiekspert, som er opdateret med den nyeste viden på markedet. Når du vælger Ballerup VVS, som din professionelle samarbejdspartner, så er du samtidig sikret den nyeste viden. Det sker gennem vores medlemskab af den landsdækkende kæde ved navn Bedre Bad – Bedre Energi. Herved har vi ekstrem hurtig adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Om end det gælder de nyeste arbejdsteknikker, løsninger eller lovgivning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Få energivejlederens råd om din bolig

Få energivejledning til din bolig hos Bedre Bad Ballerup VVS. Vi betjener boligejere i Ballerup, Storkøbenhavn, Midt- og Nordsjælland. Vores Certificerede Energivejledere er klar til at hjælpe dig med at optimere energiforbruget i din bolig. Ring til os på [telefonnummer] eller besøg vores hjemmeside for at booke en energivejledning i dag.

Med vores professionelle rådgivning kan du gøre en forskel for miljøet og spare penge på din energiregning. Vores Certificerede Energivejledere er specialister inden for energieffektive løsninger og teknologier. De vil gennemgå din bolig og identificere områder med potentiale for energiforbedringer, herunder isolering, varmetab og installationer.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Beregn besparelse ved energioptimering

Prøv vores beregner og se, hvor meget du kan spare ved at energioptimere.

Med vores smarte funktion har du mulighed for at danne dig et overblik over din boligs energieffektivitet. Vi tilbyder en gratis energiberegner, som er til gavn til dig, som ønsker, at danne sig et overblik over mulighederne og besparelserne gennem energioptimering.

Gør en forskel for miljøet

Gennem vores store udvalg af energiløsninger kan vi sikre en optimal optimering af dine ressourcer. Vi tilbyder et bredt spektrum af energieffektive produkter og tjenester, der kan hjælpe dig med at reducere dit energiforbrug og øge udnyttelsesprocenten af dine energikilder. Når du vælger vores energiløsninger, vil du kunne mærke den positive effekt på din energiregning.

En høj udnyttelsesprocent betyder, at du får mest muligt ud af den energi, du bruger. Dette kan oversættes til betydelige besparelser på din energiregning. Ved at optimere din bolig med energibesparende løsninger som isolering, energieffektive apparater, intelligente styringssystemer og vedvarende energikilder kan du reducere dit energiforbrug uden at gå på kompromis med komforten.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer