Blikkenslager

Bedre Bad Ballerup er din lokale blikkenslager, der er specialist inden for det traditionelle håndværk. Vi har mange års erfaring i at udfører forskellige typer af blikarbejde, som altid er lavet i god kvalitet. Alle vores løsninger er langtidsholdbare og stort set vedligeholdelsesfrie, samtidig med at du får et flot og funktionelt slut produkt.

Når vi løser opgaver for vores kunder, sørger vi altid til for at have fokus på æstetik og funktionalitet. På baggrund af vores mange års erfaringer er vi klædt rigtig godt på, til at kunne løse selv de mest komplicerede opgaver inden for blik. Vi giver vores kunder de bedste løsninger, der kan fås på markedet. Det samme gælder for den rådgivning og vejledning, som vi tilbyder. Hele vores medarbejderstab er professionelle og fagudlærte inden for deres ekpertise område. Du kan derfor være sikker på, at alt hvad vi foretager os, er baseret på en grundig faglært og professionel viden, der suppleres af vores mange erfaringer i at lave blikkenslagerarbejde.     

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde såsom:

  • Tag og facadedækning i zink, kobber, aluminium og skifer

  • Tagdækning med tagpap

  • Plast, stål, zink og kobbertagrender samt nedløb

  • Inddækning af skorstene, kviste og skotrender

  • Levering og montering af øvrige kanter og inddækninger

Hertil reparation og vedligeholdelse af ovenstående

Vi bruger kun de bedste materialer!

Der er et bredt udvalg af forskellige materialer på markedet. Derfor er det vigtig, at have styr på relevante faktorer, som skal tages med i overvejelserne, når man skal vælge materiale. Vi arbejder bl.a. med:

  • zink

  • kobber

  • aluminium

  • stål

  • skifer

En af de faktorer der spiller ind er boligens overordnede stil. Du kan skabe de bedste og flotteste løsninger ved at benytte samme stilart, som danner en rød tråd igennem hele boligens opbygning. Vi har gennem tid løst et utal af opgaver, som både har været simple og komplicerede. Vi har derved fået et stort kendskab til de mange forskellige materialer.

Vi skaber individuelle løsninger, som både er unikke og flotte i sammenspil med resten af boligen. Når du vælger os som din samarbejdspartner, er du garanteret en service af den højeste kvalitet inden for både: Kommunikation, rådgivning og udførelse. Vi lytter til dine personlige ønsker og behov! Vi hjælper og guider dig gennem hele processen lige fra startfasen, hvor der skal planlægges og findes materialer, til at det endelige produkt står færdig og klar til brug.

Håndværk – i by og på land

Vi løser blikkenslager opgaver i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland. tag kontakt til os allerede i dag, vi vil hellere end gerne hjælpe dig med dit næste projekt!