Blikkenslager i Ballerup

Bedre Bad Ballerup er din lokale blikkenslagerspecialist inden for det traditionelle håndværk. Vi har mange års erfaring i at udføre forskellige typer af blikarbejde, som altid er lavet i god kvalitet. Alle vores løsninger er langtidsholdbare og stort set vedligeholdelsesfrie, samtidig med at du får et flot og funktionelt slutprodukt.

Når vi løser opgaver for vores kunder, sørger vi altid til for at have fokus på æstetik og funktionalitet. På baggrund af vores mange års erfaringer er vi klædt rigtig godt på, til at kunne løse selv de mest komplicerede opgaver inden for blik. Vi giver vores kunder de bedste løsninger, der kan fås på markedet. Det samme gælder for den rådgivning og vejledning, som vi tilbyder. Hele vores medarbejderstab er professionelle og fagudlærte inden for deres ekspertise område. Du kan derfor være sikker på, at alt hvad vi foretager os, er baseret på en grundig faglært og professionel viden, der suppleres af vores mange erfaringer i at lave blikkenslagerarbejde.     

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde såsom:

  • Tag og facadedækning i zink, kobber, aluminium og skifer
  • Tagdækning med tagpap
  • Plast, stål, zink og kobbertagrender samt nedløb
  • Inddækning af skorstene, kviste og skotrender
  • Levering og montering af øvrige kanter og inddækninger

Hertil reparation og vedligeholdelse af ovenstående

Vi bruger kun de bedste materialer!

Der er et bredt udvalg af forskellige materialer på markedet. Derfor er det vigtig at have styr på relevante faktorer, som skal tages med i overvejelserne, når man skal vælge materiale. Vi arbejder bl.a. med:

  • Zink
  • Kobber
  • Aluminium
  • Stål
  • Skifer

En af de faktorer der spiller ind, er boligens overordnede stil. Du kan skabe de bedste og flotteste løsninger ved at benytte samme stilart, som danner en rød tråd igennem hele boligens opbygning. Vi har gennem tid løst et utal af opgaver, som både har været simple og komplicerede. Vi har derved fået et stort kendskab til de mange forskellige materialer.

Vi skaber individuelle løsninger, som både er unikke og flotte i sammenspil med resten af boligen. Når du vælger os som din samarbejdspartner, er du garanteret en service af den højeste kvalitet inden for både: Kommunikation, rådgivning og udførelse. Vi lytter til dine personlige ønsker og behov! Vi hjælper og guider dig gennem hele processen lige fra startfasen, hvor der skal planlægges og findes materialer, til at det endelige produkt står færdig og klar til brug.

Fokus på de rigtige arbejdsteknikker

Når du skal vælge blikkenslager til dit projekt, så er det meget vigtigt at du vælger en kompetent og pålidelig blikkenslager. Det er nemlig vigtigt, at blikkenslageren anvender håndværksmæssige korrekte arbejdsteknikker, som sikrer dig gode og tilfredsstillende resultater. Som et eksempel kan nævnes opgaver i forbindelse med tag og nedløbsrør. Hvis blikkenslageren ikke har sans for godt håndværk, og sjusker med opgaven, så kan det lynhurtigt blive en rigtig dyr omgang for dig i reparationsomkostninger. Det er nemlig vigtigt at tagrenderne og nedløbende fungerer korrekt, da det sikrer at vandet bliver først ordentligt væk fra taget. Er det ikke tilfældet kan du løbe ind i store problemer med fugt, råd og vandskader. Vores pointe er, at hvis du vælger os som din samarbejdspartner, så er du sikret en kompetent og dygtig blikkenslager, som kun leverer kvalitetsarbejde.

Håndværk – i by og på land

Vi løser blikkenslageropgaver i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland. tag kontakt til os allerede i dag, vi vil hellere end gerne hjælpe dig med dit næste projekt!

Læs mere om løsninger til private kunder:

Herunder finder du links til andre løsninger for private kunder. Vi løser opgaver inden for en bred pallette af emner, og her kan du indledningsvist læse om vores erfaringer. Har du ellers spørgsmål, eller sidder du med en relevant opgave, så tøv ikke med at kontakte os!