Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Blikkenslager i Ballerup

Bedre Bad Ballerup er din lokale blikkenslagerspecialist inden for det traditionelle håndværk. Vi har mange års erfaring i at udføre forskellige typer af blikarbejde, som altid er lavet i god kvalitet. Alle vores løsninger er langtidsholdbare og stort set vedligeholdelsesfrie, samtidig med at du får et flot og funktionelt slutprodukt.

Når vi løser opgaver for vores kunder, sørger vi altid til for at have fokus på æstetik og funktionalitet. På baggrund af vores mange års erfaringer er vi klædt rigtig godt på, til at kunne løse selv de mest komplicerede opgaver inden for blik. Vi giver vores kunder de bedste løsninger, der kan fås på markedet. Det samme gælder for den rådgivning og vejledning, som vi tilbyder. Hele vores medarbejderstab er professionelle og fagudlærte inden for deres ekspertise område. Du kan derfor være sikker på, at alt hvad vi foretager os, er baseret på en grundig faglært og professionel viden, der suppleres af vores mange erfaringer i at lave blikkenslagerarbejde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi udfører blikkenslagerarbejde

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde såsom:

 • Tag og facadedækning i zink, kobber, aluminium og skifer
 • Tagdækning med tagpap
 • Plast, stål, zink og kobbertagrender samt nedløb
 • Inddækning af skorstene, kviste og skotrender
 • Levering og montering af øvrige kanter og inddækninger

Hertil reparation og vedligeholdelse af ovenstående

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi bruger kun de bedste materialer!

Der er et bredt udvalg af forskellige materialer på markedet. Derfor er det vigtig at have styr på relevante faktorer, som skal tages med i overvejelserne, når man skal vælge materiale. Vi arbejder bl.a. med:

 • Zink
 • Kobber
 • Aluminium
 • Stål
 • Skifer

En af de faktorer der spiller ind, er boligens overordnede stil. Du kan skabe de bedste og flotteste løsninger ved at benytte samme stilart, som danner en rød tråd igennem hele boligens opbygning. Vi har gennem tid løst et utal af opgaver, som både har været simple og komplicerede. Vi har derved fået et stort kendskab til de mange forskellige materialer.

Vi skaber individuelle løsninger, som både er unikke og flotte i sammenspil med resten af boligen. Når du vælger os som din samarbejdspartner, er du garanteret en service af den højeste kvalitet inden for både: Kommunikation, rådgivning og udførelse. Vi lytter til dine personlige ønsker og behov! Vi hjælper og guider dig gennem hele processen lige fra startfasen, hvor der skal planlægges og findes materialer, til at det endelige produkt står færdig og klar til brug.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Fokus på de rigtige arbejdsteknikker

Når du skal vælge blikkenslager til dit projekt, så er det meget vigtigt at du vælger en kompetent og pålidelig blikkenslager. Det er nemlig vigtigt, at blikkenslageren anvender håndværksmæssige korrekte arbejdsteknikker, som sikrer dig gode og tilfredsstillende resultater. Som et eksempel kan nævnes opgaver i forbindelse med tag og nedløbsrør. Hvis blikkenslageren ikke har sans for godt håndværk, og sjusker med opgaven, så kan det lynhurtigt blive en rigtig dyr omgang for dig i reparationsomkostninger. Det er nemlig vigtigt at tagrenderne og nedløbende fungerer korrekt, da det sikrer at vandet bliver først ordentligt væk fra taget. Er det ikke tilfældet kan du løbe ind i store problemer med fugt, råd og vandskader. Vores pointe er, at hvis du vælger os som din samarbejdspartner, så er du sikret en kompetent og dygtig blikkenslager, som kun leverer kvalitetsarbejde.

Håndværk – i by og på land

Vi er dedikerede til at levere vores blikkenslager ekspertise til både by- og landområder. Uanset om du bor i Ballerup, i Storkøbenhavnsområdet eller andre steder som Midt- og Nordsjælland, er vi klar til at hjælpe dig med dine blikarbejdsopgaver. Vores service strækker sig over et bredt geografisk område, og vi er glade for at betjene kunder fra forskellige lokalområder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os i dag for professionel hjælp til dit blik projekt

Ring til os på telefon: 44 95 03 55 eller send en e-mail til vvs@bedrebadvvs.dk for at starte samtalen om dit blik projekt. Vores erfarne team af blikkenslagere står klar til at besvare dine spørgsmål, give rådgivning og planlægge projektet i overensstemmelse med dine behov og ønsker.

Vi er specialister inden for blikkenslagerfaget og kan håndtere opgaver som tagdækning, tagrender, skorstensinddækning og mere. Med fokus på kvalitet og æstetik leverer vi holdbare og æstetisk tiltalende resultater.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Læs mere om løsninger til private kunder:

Herunder finder du links til andre løsninger for private kunder. Vi løser opgaver inden for en bred pallette af emner, og her kan du indledningsvist læse om vores erfaringer. Har du ellers spørgsmål, eller sidder du med en relevant opgave, så tøv ikke med at kontakte os!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer