Energi – forbedringer og fornyelse

Bedre Energi – kompetent og uafhængig rådgivning baseret på den seneste viden. Målet er ganske klart: At skabe energiløsninger med et mindre energiforbrug – og dermed spare den enkelte for mange kroner på energiregnskabet. Hos Bedre Bad Ballerup VVS er vi Certificeret Energivejleder uddannet på Bedre Bad Akademiet – en uddannelser udviklet i samarbejde med Dansk Teknologisk Institut. 

 

Certificeret EnergivejlederCertificeret Energivejleder – din garanti for professionel energirådgivning

Certificeringen af vores energivejledere sker i et tæt samarbejde med Teknologisk Institut. I kraft af dette kan vi tilbyde dig professionel rådgivning og sikre de bedste løsninger til din bolig. De gode energibesparelser findes ved, at vi gennemgår din bolig fra den ydre skal til dine installationer af vand, varme og el. Dette kalder vi et energitjek. Når du hos os bestiller et energitjek, er du sikker på, at du får besøg af en Certificeret Energivejleder og dermed professionel og uafhængig rådgivning – start med et energitjek. Ring til os på 44 97 11 45!

Baseret på indgående byggeteknisk viden

En energivejleder kan som sit primære arbejdsområde have enten installationer eller klimaskærmen (vinduer, tag mv.) Men ved hjælp af energivejlederuddannelsen har han suppleret sin byggetekniske viden inden for sit fagområde til også at kunne vejlede på tværs om energibesparende løsningsmuligheder, teknologier og produkter– dvs. inden for eget fag og inden for andre byggefag.

Her kan du se energiløsninger i vores Bedre Energi inspirationskatalog

Få energivejlederens råd omkring din bolig

Vi udfører energivejledning til blandt andet boligejere, og vi kommer, når du kalder. Opgaverne løses i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.

Beregn besparelse ved energioptimering

Prøv vores beregner og se, hvor meget du kan spare ved at energioptimere – prøv den her.