ENERGI – FORBEDRINGER OG FORNYELSE

Bedre Energi – kompetent og uafhængig rådgivning baseret på den seneste viden fra markedet. Målet er ganske klart og simpelt: At skabe energiløsninger med et mindre energiforbrug – og dermed spare den enkelte kunde for mange kroner på energiregnskabet. Hos Bedre Bad Ballerup VVS er vi Certificeret Energivejleder uddannet på Bedre Bad Akademiet – en uddannelse udviklet i samarbejde med Dansk Teknologisk Institut. Det er vi ekstremt stolte af, og det er samtidig din garanti for en kyndig fagperson, som har sin viden og arbejdsteknikker i top. Derfor kan du altid forvente en engageret fagmand, der ved hvad han taler om. 

Du kan her på siden danne dig et overblik over de mange forskellige typer af energi-relaterede opgaver, som vi tilbyder til vores kunder.  

Certificeret Energivejleder

Certificeret Energivejleder – din garanti for professionel energirådgivning

Certificeringen af vores energivejledere sker i et tæt samarbejde med Teknologisk Institut. I kraft af dette kan vi tilbyde dig professionel rådgivning og sikre de bedste løsninger til din bolig. De gode energibesparelser findes ved, at vi gennemgår din bolig fra a til z. Det gælder blandt andet det ydre i forhold til isoleringsgraden, og boligens evne til at holde varmen inde. Dette er en vigtig vinkling i forhold til dine installationer af vand, varme og el. Dette kalder vi et energitjek. Når du hos os bestiller et energitjek, er du sikker på, at du får besøg af en Certificeret Energivejleder og dermed professionel og uafhængig rådgivning – start med et energitjek. Ring til os på tlf. 44 97 11 45 allerede i dag!

Du kan læse mere om vores energitjek her. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Hos Bedre Bad - Bedre Energi i Ballerup er vi altid imødekommende, og vi glæder os til at høre fra dig. 

Baseret på indgående byggeteknisk viden

En energivejleder kan som sit primære arbejdsområde have enten installationer eller klimaskærmen (vinduer, tag mv.) Men ved hjælp af energivejlederuddannelsen har han suppleret sin byggetekniske viden inden for sit fagområde til også at kunne vejlede på tværs om energibesparende løsningsmuligheder, teknologier og produkter– dvs. inden for eget fag og inden for andre byggefag.

Her kan du se energiløsninger i vores Bedre Energi inspirationskatalog

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at markedet for energi med tilhørende løsninger og muligheder løbende er i udvikling. Derfor skal du vælge en energiekspert, som er opdateret med den nyeste viden på markedet. Når du vælger Ballerup VVS, som din professionelle samarbejdspartner, så er du samtidig sikret den nyeste viden. Det sker gennem vores medlemskab af den landsdækkende kæde ved navn Bedre Bad – Bedre Energi. Herved har vi ekstrem hurtig adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Om end det gælder de nyeste arbejdsteknikker, løsninger eller lovgivning.

Få energivejlederens råd om din bolig

Vi udfører energivejledning til blandt andet boligejere, og vi kommer, når du kalder. Opgaverne løses i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland. Vi kører gerne langt for vores kunder. Du kan komme i kontakt med os her

Beregn besparelse ved energioptimering

Prøv vores beregner og se, hvor meget du kan spare ved at energioptimere – prøv den her

Med vores smarte funktion har du mulighed for at danne dig et overblik over din boligs energieffektivitet. Vi tilbyder en gratis energiberegner, som er til gavn til dig, som ønsker, at danne sig et overblik over mulighederne og besparelserne gennem energioptimering.

Gør en forskel for miljøet

Gennem vores store udvalg af energiløsninger kan vi sikre en optimal optimering af dine ressourcer. En høj udnyttelsesprocent kan mærkes positivt på energiregningen. Samtidig får miljøet også glæde af det. Gør dig selv og miljøet en tjeneste, og kontakt os allerede i dag. Du sparer penge på din regning i fremtiden.

Læs mere om løsninger til private kunder: