Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Badeværelse fra Bedre Bad

Drømmer du om at få lavet nyt badeværelse, så er der hjælp at hente hos Bedre Bad – Bedre Energi i Ballerup. Vi er eksperter i at skabe personlige badeværelser, der dækker alle i husstandens behov og ønsker. Vi kan designe dit drømmebadeværelse lige efter din smag, som vil rumme høj komfort og god kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Vi er eksperter i nye badeværelser

Vi er din lokale specialist, som har mange års erfaring i at indrette og renovere badeværelser, så det kommer til at blive funktionelt og i et lavet lækkert design. Opgaverne spænder vidt. Vi har bl.a. løsningen til det lille badeværelse i den mindre lejlighed. Vi har også løsninger til større boliger, som kan omfatte nyt bad og toiletrum på hver etage. Derudover har vi også totalløsningen til dig der skal have lavet nyt badeværese med elementer i særlig høj kvalitet. Vi laver også alt derimellem — herunder komplet renovering af badeværelser eller blot udskiftning af elementer og badeværelsesmøbler.

Uanset opgavens type, så er udgangspunktet hver gang det samme: Vi har fokus på jeres ønsker og behov til indretning af badeværelset, som matcher den øvrige indretning i dit hjem.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Badeværelset er det vigtigste rum i huset

Vi mener personligt selv, at badeværelset er det vigtigste rum i huset. Alle starter deres dag på badeværelset, hvor man gør sig klar til at klare dagens udfordringer og herligheder. Det er samtidig også her, man slutter sin dag, inden man går i seng. Det er altså et rum, som vi benytter utrolig meget og som man har stor glæde af. Derfor bør det også være et rum, der indeholder alle behov, som er nødvendige for at hjælpe dig til, at komme godt igennem en hektisk hverdag, hvor du kan få oplevelsen af god komfort og et dejligt velbehag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

Medlem af Bedre Bad

Ballerup VVS er din lokale Bedre Bad VVS-installatør og dermed din sikkerhed for en god professionel rådgivning og hjælp til at finde inspiration. Du kan stole på at vi som en del af en større frivillig kæde, har styr på det vi laver og vores kædesamarbejde gør, at vi hele tiden kommer på kurser og videreudvikler vores høje faglige niveau.

Vi er nemlig uddannet Certificeret Vådrumsinstallatør, hvilket betyder, vi har den seneste og mest opdaterede viden inden for vådrum både i forhold til lovgivning og muligheder. Vil du have en komplet løsning til et nyt bademiljø, som holder i mange år, så kan vi give dig denne løsning.

Læs mere her om Bedre Bad – Bedre Energi’s store fokus på videreuddannelse.

Læs mere om hvordan vi arbejder, når vi skal i gang med renovering eller nyt badeværelse.

certificeret vådrumsinstallatør

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Først: Afdækning af ønsker og behov

Vi sørger for at afdække alle ønsker og behov gennem indgående dialog og rådgivning – og gennem badeværelsesinspiration hjælper vi jer til at se muligheder og konkretisere idéer, så jeres drømme om et nyt badeværelse bliver til virkelighed.

Lad dig inspirere af vores katalog, hvor du finder inspiration til badeværelset. Her har vi samlet en masse løsninger som Bedre Bad har udført. Heri kan du få idéer til indretningsmulighederne for dit nye badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Brug vores specialviden

Bedre Bad Ballerup har gennem årene skabt et stort antal totalløsninger inden for bad. Kundegruppen er bred og varieret og spredt ud over et stort område. Læs mere her på hjemmesiden om de mange og forskellige opgaver, som vi udfører i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

Løbende opdatering af vores kompetencer og en professionel tilgang

Vi er overbeviste om, at den eneste vej frem er gennem en løbende opdatering af vores kompetencer. Det gør vi via Bedre Bad – Bedre Energi’s akademi. Herigennem sørger vi for at alle medarbejdere bliver opdateret omkring de nyeste teknikker og de bedste nye produkter i markedet. Herigennem har vi også vores eget uddannelsesforløb i samarbejde med Teknisk Institut, hvor vi uddanner vådrumsinstallatører og certificerede energiinstallatører. Vi har nemlig en gennemsyrende tro på, at vi ved at kombinere kvalitetsarbejde med uddannelse, skaber de bedste løsninger for kunderne. Af samme grund arbejder vi sammen med de førende leverandører i branchen, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste produkter og installationer. Det betyder at du altid får lang levetid på dine løsninger, og ekstra funktionalitet i dit nye bad og bryggers. Vi er din garanti for et godt kvalitetsstykke arbejde, og et tilfredsstillende resultat.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Læs mere om løsninger til private kunder:

Herunder finder du links til vores forskellige løsninger for private kunder. Her er massere gode informationer, og du kan indledningsvis få svar på nogle basale spørgsmål. Fanger vi din interesse, er du mere end velkommen til at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer