badeværelse fra Bedre Bad

Drømmer du om et nyt badeværelse, så er der hjælp at hente hos Bedre Bad Brønshøj. Vi er eksperter i at skabe personlige badeværelser, der dækker alle i husstandens behov og ønsker. Vi kan designe et drømmebadeværelse lige efter din smag, som vil rumme høj komfort og god kvalitet.

Vi mener personligt selv, at badeværelset er det vigtigste rum i huset. Alle starter deres dag på badeværelset, hvor man gør sig klar til at klare dagens udfordringer og herligheder. Det er samtidig også her, man slutter sin dag, inden man går i seng. Det er altså et rum, som vi benytter utrolig meget. Derfor bør det også være et rum, der indeholder alle behov, som er nødvendige for at hjælpe dig til, at komme godt igennem en hektisk hverdag, hvor du oplever en god komfort og et dejligt velbehag. Vi er din lokale specialist. Vi har mange års erfaring i at indrette og renovere badeværelser, så det kommer til at blive funktionelt og i et lavet lækkert design.

Opgaverne spænder vidt: Lige fra det mindre badeværelse i den mindre lejlighed til løsningen, som kan omfatte flere bad- og toiletrum i samme større bolig. Men uanset opgavens type, så er udgangspunktet hver gang det samme: Jeres ønsker og behov til jeres personlige badeværelse.

Medlem af Bedre Bad

Ballerup VVS er din lokale Bedre Bad firma og dermed din sikkerhed for en høj professionel rådgivning. 

certificeret vådrumsinstallatørVi er nemlig uddannet Certificeret Vådrumsinstallatør, hvilket betyder, vi har den seneste og mest opdaterede viden inden for vådrum både i forhold til lovgivning og muligheder. Vil du have en løsning til et nyt bademiljø, som holder i mange år, så kan vi give dig denne løsning. 

Læs mere her om Bedre Bad – Bedre Energis store fokus på videre uddannelse. 

Læse mere her om hvordan vi arbejder, når vi skal i gang med renovering eller nyt badværelse:

Først: Afdækning af ønsker og behov

Det afdækker vi gennem indgående dialog og rådgivning – og gennem badeværelse-inspiration hjælper vi jer til at se muligheder og konkretisere idéer, så jeres drømme om et nyt badeværelse bliver til virkelighed.

Her kan su se vores inspirationskatalog

Brug vores specialviden

Bedre Bad Ballerup har gennem årene skabt et stort antal totalløsninger inden for bad. Kundegruppen er bred og varieret og spredt ud over et stort område. Læs mere her på hjemmesiden om de mange og forskellige opgaver, som vi udfører i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.

Se mere om badeværelser: