VVS-firma i Ballerup til private

Velkommen. Her hos Bedre Bad Ballerup har vi mange års erfaring og ekspertise i løsningen af opgaver for privatkunder. Vi er autoriserede VVS-installatører, og vores arbejdsområder strækker sig bredt. Vi står altid klar til at løse dine opgaver med højt engagement og et fokus på kvalitet. Vi kender til betydningen af udstrakt service og vi sætter en ære i at levere den bedste løsning til aftalt tid og pris. Herunder har vi samlet nogle eksempler på løsninger, som vi udfører for vores privatkunder:

  • Bad og bryggers – Både renovation og helt nye totalløsninger
  • Energi – Både renovering og etablering af nye energiinstallationer, som sikrer leveringsikkerhed, komfort og gode besparelser
  • Almindelige VVS-opgaver – lige fra den utætte wc-cisterne over tagrender til inddækning af kviste

Stor erfaring med vvs-service til private boligejere

Når det kommer til udførelsen af diverse VVS og energiopgaver i private hjem, så kræver det en vis disciplin. Den disciplin besidder alle vores kompetente medarbejdere, som er udannede i at levere den bedst mulige service hver eneste gang. Hvert eneste år arbejder vi hjemme hos tusindvis af privatkunder, så vi har forståelsen for hvad der kræves af os. Vi lægger stor vægt på kvalitetsarbejde og god dialog med kunden.

En stor del af vores arbejde, består af jævnlige VVS-eftersyn. Disse er utroligt vigtigt for dine VVS og elinstallationer, da vi hermed sikrer dig en optimal drift. På den måde undgår du ubehagelige og utidige driftsstop.

Kig siden igennem – se de gode løsninger og få masser af inspiration.

Vi er medlem af Bedre Bad – Bedre Energi kæden – læs mere her.

Fingeren på pulsen og ”Best Practice”

For at vi kan give den bedste mulige rådgivning og arbejde efter de bedste principper i branchen, så følger vi kontinuerligt med i den teknologiske udvikling. Vi sørger for at holde os opdaterede omkring de forskellige nye produkter og teknologier, og sørger for at opdatere vores ”Best practice”, hver gang nye og bedre metoder vinder frem. Det betyder samtidigt at vi har stor forståelse for produkterne i markedet, og vi altid ved hvilke produkter, som er bedst til prisen. Derfor kan vi rådgive dig ud fra dit budget, alt imens vi sikrer dig den bedst mulige løsning inden for disse rammer. Den sidste ting vi vil nævne er, at vi løbende uddanner vores medarbejdere via Bedre Bad – Bedre Energis akademi. Her bliver de løbende efteruddannet, så deres teknikker konstant er fintunede.

Vi er altid klar til at fikse dit rindende toilet, montere dine nye badeværelsesmøbler, installerer den nye bruser eller totalrenovere dit badeværelse. Uanset opgavens størrelse, så skal vi nok komme frem til den absolut bedste løsning for dig.

Totalløsninger og privatkunder

Vi oplever som regel, at vores kunder har bedre ting at bruge deres tid på, end at styre f.eks. en totalrenovering selv. Langt de fleste ønsker til gengæld at have et overordnet overblik over processen, og følge med i at planen forløber som den skal. Det er præcist hvad vi tilbyder med en totalløsning. Det betyder at vi går helt ned i ”mudderet”, og sørger for at alle praktiske opgaver bliver ordnet, og vi koordinerer leveringer med håndværkere. Derudover sikrer vi en effektiv arbejdsgang, som giver et tilfredsstillende resultat. Du skal blot være med i planlægningen, og derefter sørger vi at rapportere processen til dig. Har du nogle forslag eller ændringer, så er vi den eneste kontaktperson disse skal videreformidles til. Det sparer dig for en masse praktisk bøvl, og tillader os at sikre et godt kvalitetsarbejde. Vi arbejder kun sammen med håndværkere og leverandører, som har samme indstilling til høj kvalitets og god service som os.

Både boligejere og lejere

Vi servicerer begge typer af kunder inden for et stort geografisk område. Læs mere her på hjemmesiden om de mange og forskellige opgaver, som vi udfører i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.

Læs mere om løsninger til private kunder: