video

OM OS

Hos Bedre bad & Bedre Energi - Ballerup VVS har vi mere end 60 års erfaring i at løse forskellige VVS-opgaver for vores kunder. Vores arbejde bliver altid udført i den højeste kvalitet og med de bedste materialer. Vores allerstørste prioritet er at levere den bedste service til vores kunder, hvad end det er en omfattende totalrenovering af dit badeværelse eller en mindre reparation af dit toilet - Vi tilbyder hele pakken fra start til slut. Gennem mange års erfaring med alle slags opgaver indenfor VVS-faget, har vi opbygget en værktøjskasse fyldt med kompetencer. Derfor er vi helt sikre på, at vi kan hjælpe med dit næste projekt.

Vores kompetencer dækker bl.a. over opgaver som:

Udover de mange års erfaring vi har som VVS firma, er vi også en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad, hvor vi indgår i et tæt samarbejde mellem mange VVS-virksomheder fordelt over hele landet. Dette er med til at give os nye erfaringer og holde os opdateret på den nyeste teknologi. Vi er derfor i stand til at hjælpe vores kunder med selv de mest komplicerede VVS-opgaver.

Vores kompetente medarbejdere

Hos Ballerup VVS er vi stolte af vores medarbejdere. De har en professionel tilgang til alle de opgaver, de bliver stillet overfor. De levere altid en service af den højeste kvalitet og er nemme at kommunikere med. Alle vores medarbejdere er fagudlærte håndværkere, og står klar til at løse din næste VVS-opgave til perfektion.

Opgaverne løses bredt for følgende kundetyper:

Har du opgaven, så er vi klar

Vi har en stor og varieret kundekreds over et stort område. Læs mere her på hjemmesiden om de mange og forskellige opgaver, som vi udfører i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.