video

 

OM OS

Hos Bedre bad & Bedre Energi - Ballerup VVS har vi mere end 60 års erfaring i at løse forskellige VVS-opgaver for vores kunder. Vi arbejde bliver altid udført i den højeste kvalitet og med de bedste materialer. Vores aller største prioritet er at levere den bedste service til vores kunder, hvad end det er en omfattende totalrenovering af dit badeværelse eller en mindre reparation af dit toilet. De mange års erfaring vi har med at løse forskellige VVS-opgaver, har givet os en værktøjskasse fyldt med kompetencer. Disse kompetencer dækker bl.a. over opgaver som:     

Udover de mange års erfaring vi har som VVS firma, er vi også en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad, hvor vi indgår i et tæt samarbejde mellem mange VVS-virksomheder fordelt over hele landet. Dette er med til at give os nye erfaringer og holde os opdateret på den nyeste teknologi. Vi er derfor i stand til at hjælpe vores kunder med selv de mest komplicerede VVS-opgaver.

Vores medarbejdere

Alle vores medarbejdere er kompetente fagudlærte håndværkere. De har en professionel tilgang til alle de opgaver, de bliver stillet overfor. De levere altid en service af den højste kvalitet og er nemme at kommunikere med.

Opgaverne løses bredt for følgende kundetyper:

Har du opgaven, så er vi klar

Vi har en stor og varieret kundekreds over et stort område. Læs mere her på hjemmesiden om de mange og forskellige opgaver, som vi udfører i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.