Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - toiletter, håndvaske og armaturer

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Velfærdsløsninger til erhverv

Bedre Bad og Bedre Energi kæden udfører et meget stort antal velfærdsløsninger til virksomheder. Vi kan tilbyde flot designede og funktionelle velfærdsrum. Løsninger, hvor brugssituationen bestemmer udformning og indhold. Når vi renoverer eller skaber nye badeværelser for vores kunder, er det altid med fokus på velfærden og kundens behov. Vi skaber personlige badeværelser, som er fulde af velvære og har flotte designs. Herved skabes det bedst mulige rum for den individuelle kunde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Viessmann varmepumper til erhverv - erhverv montering, service og vedligeholdelse -

Velfærdsløsninger til produktionslokaler

Skabelse/modernisering af velfærdsrum til medarbejderne i produktionen. Stor fokus på funktionalitet, hygiejne og rengøringsvenlighed. Hvis du investerer i ordentlige velfærdsrum til dine ansatte, så kan du sikre et højere humør og større engagement på arbejdspladsen. Vi har gode erfaringer med at skabe velfærdsrum, som giver de ansatte et velfortjent pust af energi i pauserne, samt før og efter arbejde. F.eks. kan du installere brusere på arbejdspladsen, så længe arbejdende ansatte kan få et bad før eller efter arbejdstiden. Det er med til at give dig mere tilfredse ansatte, og det øger hygiejnen på arbejdspladsen, hvilket især er vigtigt hvis din virksomhed har med fødevare.

Velfærd i administrationsafdelingen

Etablering af toiletfaciliteter til medarbejderne i administrationen. Fokus på design, funktionalitet og hygiejne.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - kontor

Lækre møde- og konferencefaciliteter

Løsninger med repræsentativ karakter i forbindelse med reception, møde- og konference-faciliteter. Fokus på design, unik funktionalitet og spændende detaljer.

Reduceret vand- og energiforbrug

Ønsket om mindre forbrug af vand og energi gør sig også gældende, når det handler om velfærdrum. Vi kan tilbyde løsninger, hvor vand og energiforbruget er væsentligt reduceret: Berøringsfrie armaturer med automatisk åbne-/lukkefunktion og fastindstillet vandtemperatur; lavtskyllende toiletter og vandbesparende brusere.

Mulighederne er næsten uendelige, når det kommer til at skabe velfærdsløsninger på arbejdspladsen. Vi kan sikre dig bæredygtige el, varme og vandinstallationer, som sørger for god genanvendelse af energien og vandet. Det betyder lavere varmeregninger, og et grønnere klimaaftryk for din virksomhed. I nogle industrier, hvor CO2 kvoter gør sig gældende, er dette et meget vigtigt økonomisk perspektiv at medtage i sine overvejelser.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Velfærdstotalløsninger

Når det kommer til skabelsen af de helt rette velfærdsrum, så er der mange aspekter, som kan og skal overvejes. Vi har mange års erfaring med at skabe de helt perfekte velfærdsrum, som giver dig og dine ansatte den ekstra luksus, som hverdagen ofte mangler. Det betyder mere energi og overskud i hverdagen, samt et klimaftryk som din virksomhed kan være stolt af.

Vi løser opgaver ud fra princippet ”totalløsning”. Det betyder at vi ikke kun sælger produkterne, men at vi derimod sælger hele løsningen. Altså køber du ikke bare et vandbesparende toilet, eller et solvarmeanlæg ved os, nej du køber hele løsningen. Dvs. produktet, leveringen, monteringen, oprydningen og en garanti for et håndværksmæssigt godt stykke arbejde. Fordelen ved en totalløsning for vores erhvervskunder, er at de kan bruge deres ressourcer og fokus på de områder, hvor de skaber værdi for forretningen. Vi sørger for alle processer i projektet, og vi står også til rådighed som den eneste kontaktperson. Derfor skal i blot tage fat i os, så sørger vi for at ønsket bliver ført videre ud i arbejdsprocessen. Vi overtager koordineringen af de forskellige nødvendige håndværkere, og vi sikrer gode professionelle folk, som til fulde forstår vigtigheden, af at levere et kvalitetsstykke arbejde. Herved mener vi, at vi kan sikre den absolut bedste og mest effektive arbejdsgang i projektet.

En anden fordel ved totalløsningen, er at du fra starten kender prisen på dit nye velfærdsrum. Vi inkluderer nemlig alle ovennævnte servicer i selve prisen helt fra starten af, og det betyder at du nemt kan overskue prisen, og ikke oplever nogle ubehagelige overraskelser senere hen i processen. Vi er stolte af at kunne sige, at vi er en af de eneste håndværkere i Danmark, som tilbyder denne form for service. Der er ingen svinger i valsen med os. Prisen vi aftaler, er prisen du betaler.

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Her udfører vi flotte og praktiske velfærdsløsninger

Vi skaber dem for erhvervskunder i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.

Læs også om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer