Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Service og VVS til erhverv

Billigere drift og længere levetid

Har du ventilations-, klima- og udsugningsanlæg i virksomheden eller boligen, så bør det regelmæssigt serviceres. Det sikrer nemlig en mere økonomisk drift og længere levetid, da anlæggene ofte ikke er indreguleret korrekt:

 • Funktionen nedsættes
 • Indeklima forringes
 • Energiforbruget forøges

Oplev de mange fordele med et velfungerende og veltrimmet anlæg. Hos Ballerup VVS har vi mange års erfaring med et bredt udvalg af forskellige anlæg. Når vi besøger vores kunder første gang, så oplever vi desværre oftest, at anlægget ikke er indreguleret korrekt. Det betyder, at man ikke får det mest optimale ud af sin installation. Du kan derfor med et besøg af vores VVS- og serviceeksperter få et gennemtjek af dine nye og gamle anlæg. Her vil vi gennemgå anlægget fra a til z. Hvis det er nødvendigt foretager vi samtidig relevante beregninger og målinger, som kan være relevante i forhold til indreguleringen.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Det gælder selvfølgelig også, hvis du blot måtte have en række spørgsmål, som kræver besvarelse. Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Ballerup er vi altid imødekommende, og står klar til besvarelse af dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - varme- og vandrør

Service efter skrappe regler

I forbindelse med service på installationer, udarbejder vi altid en præcis rapport. Ligeledes gør vi opmærksom på mulige forbedringer og optimeringer.

Service på ventilationsanlæg udføres af vores veluddannede serviceteknikere i følge de højeste standarder og bliver løbende efteruddannet for, at vi hele tiden kan tilbyde dig en af markedets bedste ydelser indenfor ventilationsservice.

Vores høje standarder af service og VVS hænger sammen med vores store forventnings- og kvalitetskrav til os selv. Det mener vi er vigtige for en fortsat høj kundetilfredshed. Dette er samtidig kombineret med en tæt dialog med den enkelte kundes med fokus på behovene.

Overvågning af kørende anlæg

Vi tilbyder serviceeftersyn på alle former ventilations-, klima-, VVS- og automatikanlæg. Vi kan også tilbyde løbende styring og overvågning af kørende anlæg – det sikrer optimal ydeevne og driftsøkonomi.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

VVS-ekspertise

Vi er specialister i projektering og installation af energirigtige ventilations-, varme- og vandinstallationer. Når du vælger Ballerup VVS, som din professionelle samarbejdspartner, så vælger du samtidig en VVS-ekspert, som løbende er opdateret med den nyeste viden i markedet. Det sker blandt andet gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi. Her har vi altså hurtig og nem adgang til ny viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Om end det gælder arbejdsteknikker, lovgivning, nyeste løsninger, så medfører det, at vi altid kan tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet.

Her løser vi serviceopgaver

Vi løser service- og VVS-opgaver i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Nye installationer kræver også service

Vores generelle erfaring er, at der oftest er nogle, som nedprioriterer service og vedligeholdelse på deres installationer. Det gælder specielt, hvis der er tale om forholdsvist nye anlæg. Dette er en stor fejl, og bør på ingen måde nedprioriteres Selvoam anlægget er nyt, så kræver det stadig service og vedligeholdelse.

Årsagen heraf skal findes ud fra, at anlægget er i brug mange timer i døgnet. Det kan derfor ikke undgås, at visse mekaniske dele og komponenter bliver udsat for slitage. Derved kræver det enten reparation eller udskiftning, hvis man forsat skal sikre en høj ydeevne mazazed tilsvarende høj driftssikkerhed.

Hvis ikke service og vedligeholdelse bliver overholdt, så kan det medføre dyre reparationer på lang sigt. Vores pointe er blot, at der er penge at spare ved en oprettelse af en serviceaftale gennem Ballerup VVS. Du slipper for bekymringerne, og skal blot nyde et velfungerende og veltrimmet anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Optimer driften og levetid med Ballerup VVS

Vores erfarne teknikere hos Bedre Bad Ballerup VVS er specialiserede i at levere omfattende service- og VVS-løsninger til erhvervskunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi forstår vigtigheden af at opretholde en effektiv drift og forlænge levetiden på dine anlæg.

Ved at samarbejde med os kan du være sikker på at få korrekt indregulering af dine anlæg, hvilket resulterer i forbedret indeklima og reduceret energiforbrug. Vores teknikere er dygtige og erfarne inden for ventilationsservice og følger de højeste standarder for at sikre, at dine anlæg fungerer optimalt.

Kontakt os i dag på Tlf. eller via mail for at få et uforpligtende tilbud tilpasset dine behov. Vores team står klar til at lytte til dine krav og finde den bedste løsning til din virksomhed.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Læs også om:

Herunder finder du links til vores sider, som alle indeholder services relateret til erhvervskunder. Vi udfører arbejde for alle typer af erhvervskunder: Private virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Uanset din problemstilling, så kan vi hjælpe dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer