Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Energirådgivning til erhverv

Hos Ballerup VVS tilbyder vi energirådgivning samt energiscreening af virksomheder. Det indebærer at vi besigtiger din virksomhed og alle de relevante elinstallationer og anlæg. Ud fra vores gennemgang af din virksomhed udarbejder vi en rapport om de forskellige faktorer, som kan forbedres. Til det udformer vi en konkret handlingsplan, som giver dig et overblik over hvor vi kan energioptimere din virksomhed, og hvor meget det vil koste ift. Optimeringen. Samtidigt vil vi lave et relevant estimat af dine potentielle besparelser herved.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Vi hjælper med at sænke energiforbruget

Hos Ballerup VVS er vi eksperter inden for feltet energirådgivning erhverv. Med vores medlemsskab af Bedre Bad – Bedre Energi-kæden har vi uddannet vores medarbejdere til at blive Certificerede Energivejledere. Uddannelsen sker på Bedre Bad Akademiet i et tæt samarbejde med Teknologisk Institut.

Med baggrund i uddannelsen kan vi som Certificerede Energivejledere yde en kompetent og uafhængig energirådgivning. Lad os rådgive dig om mulige energirenovering og justering af anlæg med henblik på bedre energiudnyttelse og besparelser i din virksomhed. Med Ballerup VVS som tilknyttet energikonsulent er i altid sikret rådgivning af den højeste kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

En god investering

Ofte vil du erfare, at din investering til forbedring og optimering af anlæggene hurtigt tilbagebetales i kraft af de store besparelser. Der er således både sund fornuft og kontante fordele i energiforbedringer. Vi hos Ballerup VVS er eksperter inden for området, så hvorfor ikke give os et kald? Jo tidligere forbedringerne af dit energianlæg sker, dets jo før ender penge på din bundlinje, i stedet for at sive ud igennem dit gamle energianlæg.

Start besparelserne i dag – kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Ballerup
tlf. eller per mail for at høre mere.

 

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering

Et grønnere regnskab

Miljøbevidsthed er et ord, som har fået mere og mere magt gennem de seneste år. Derfor står vi også til rådighed med vejledning om, hvordan du ved valg af den rigtige løsning kan opnå et grønnere regnskab, ligesom vi hjælper med vejledning ved søgning af tilskud.

Hvis du er interesseret i en grønnere og mere miljøbevidst virksomhed, og leder måske efter noget ekstra til din CSR-rapport, så har vi løsningen til dig. Vi har nemlig udført mange energioptimeringen for virksomheder, der ønskede at sætte et mindre miljøaftryk. Det har ledt til en efterhånden omfattende værktøjskasse, når det kommer til rådgivning omkring forskellige energikilders fordele og ulemper.

Det er også sådan, at man i langt de fleste tilfælde faktisk kan søge tilskud fra staten, hvis man skifter fra traditionelle energikilder til alternative og grønne energiinstallationer. Denne proces har vi styr på, og vi hjælper dig gerne sikkert i havn, så du kan spare yderligere på energioptimeringen af din virksomhed.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Rådgivning og totalløsninger

I forbindelse med vores rådgivning omkring energioptimering, så tilbyder vi også rådgivning i form af totalløsninger. Vi kan også meget mere end bare at rådgive dig omkring dine relevante problemstillinger. Vi tilbyder også at løse dem for dig. Skal du have energirenoveret virksomheden, så kan vi sørge for hele processen og sikre dig et tilfredsstillende resultat. Vi rådgiver selvfølgelig i planlægningsprocessen, så du får den helt rigtige løsning. Herefter skaffer vi de nødvendige materialer, produkter og håndværkere. Vi sørger for en effektiv arbejdsgang, samt agerer som din eneste kontaktperson. Dvs. at hvis i har nogle forslag til ændringer, eller andre forespørgsler, skal i blot kontakte Bedre Energi Allerød. Vi sørger for at kommunikere det ud i de relevante led, og får implementeret jeres ønsker. Det betyder at i internt i virksomheden ikke behøver at sætte tid af til at overse projektet. I kan blot kontakte os, og så sørger vi for det hele. Det afspejles også i vores prismodel, som er helt igennem transparent og tillader jer det fulde overblik over projektets pris lige fra starten.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

Energirådgivning erhverv

Vi udfører energirådgivning overfor alle virksomheder i vores region. Vi gør det i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.

Kontakt os på tlf eller på mail for at høre mere.

Læs også om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer