Energirådgivning til erhverv

Hos Ballerup VVS tilbyder vi energirådgivning samt energiscreening af virksomheder. Det indebærer at vi besigtiger din virksomhed og alle de relevante elinstallationer og anlæg. Ud fra vores gennemgang af din virksomhed udarbejder vi en rapport om de forskellige faktorer, som kan forbedres. Til det udformer vi en konkret handlingsplan, som giver dig et overblik over hvor vi kan energioptimere din virksomhed, og hvor meget det vil koste ift. Optimeringen. Samtidigt vil vi lave et relevant estimat af dine potentielle besparelser herved.

Vi hjælper med at sænke energiforbruget

Hos Ballerup VVS er vi eksperter inden for feltet energirådgivning erhverv. Med vores medlemsskab af Bedre Bad – Bedre Energi-kæden har vi uddannet vores medarbejdere til at blive Certificerede Energivejledere. Uddannelsen sker på Bedre Bad Akademiet i et tæt samarbejde med Teknologisk Institut.

Med baggrund i uddannelsen kan vi som Certificerede Energivejledere yde en kompetent og uafhængig energirådgivning. Lad os rådgive dig om mulige energirenovering og justering af anlæg med henblik på bedre energiudnyttelse og besparelser i din virksomhed. Med Ballerup VVS som tilknyttet energikonsulent er i altid sikret rådgivning af den højeste kvalitet.

Professionel energirådgivning kan sagtens betale sig

Du vil ofte opleve at du med den rette rådgivning omkring energioptimerende teknikker og vandbesparende tiltag, vil få et driftsøkonomisk plus. Du kan trække på vores anseelige viden og praktiske erfaring med energirådgivning og projektering af:

Det er sådan med investeringer i en energioptimering af virksomheden, at i langt de fleste tilfælde, vil man hurtigt få tilbagebetalt i hvert fald en del af investeringen i form af reducerede omkostninger i den daglige drift. Faktisk er det tit sådan, at vi via teknisk omtanke kan reducere omkostningerne.

Hvis du er interesseret i en grønnere og mere miljøbevidst virksomhed, og leder måske efter noget ekstra til din CSR-rapport, så har vi løsningen til dig. Vi har nemlig udført mange energioptimeringen for virksomheder, der ønskede et mindre miljøaftryk. Det har ledt til en efterhånden omfattende værktøjskasse, når det kommer til rådgivning omkring forskellige energikilders fordele og ulemper.

Det er også sådan, at man i langt de fleste tilfælde faktisk kan søge tilskud fra staten, hvis man skifter fra traditionelle energikilder til alternative og grønne energiinstallationer. Denne proces har vi styr på, og vi hjælper dig gerne sikkert i havn, så du kan spare yderligere på energioptimeringen af din virksomhed.

En god investering

Ofte vil du erfare, at din investering til forbedring og optimering af anlæggene hurtigt tilbagebetales i kraft af de store besparelser. Der er således både sund fornuft og kontante fordele i energiforbedringer. Vi hos Ballerup VVS er eksperter inden for området, så hvorfor ikke give os et kald? Jo tidligere forbedringerne af dit energianlæg sker, dets jo før ender penge på din bundlinje, i stedet for at sive ud igennem dit gamle energianlæg.

Start besparelserne i dag - kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Ballerup
tlf. 44 95 03 55  eller per mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere.

Et grønnere regnskab

Miljøbevidsthed er et ord, som har fået mere og mere magt gennem de seneste år. Derfor står vi også til rådighed med vejledning om, hvordan du ved valg af den rigtige løsning kan opnå et grønnere regnskab, ligesom vi hjælper med vejledning ved søgning af tilskud.

Hvis du er interesseret i en grønnere og mere miljøbevidst virksomhed, og leder måske efter noget ekstra til din CSR-rapport, så har vi løsningen til dig. Vi har nemlig udført mange energioptimeringen for virksomheder, der ønskede at sætte et mindre miljøaftryk. Det har ledt til en efterhånden omfattende værktøjskasse, når det kommer til rådgivning omkring forskellige energikilders fordele og ulemper.

Det er også sådan, at man i langt de fleste tilfælde faktisk kan søge tilskud fra staten, hvis man skifter fra traditionelle energikilder til alternative og grønne energiinstallationer. Denne proces har vi styr på, og vi hjælper dig gerne sikkert i havn, så du kan spare yderligere på energioptimeringen af din virksomhed.

Rådgivning og totalløsninger

I forbindelse med vores rådgivning omkring energioptimering, så tilbyder vi også rådgivning i form af totalløsninger. Vi kan også meget mere end bare at rådgive dig omkring dine relevante problemstillinger. Vi tilbyder også at løse dem for dig. Skal du have energirenoveret virksomheden, så kan vi sørge for hele processen og sikre dig et tilfredsstillende resultat. Vi rådgiver selvfølgelig i planlægningsprocessen, så du får den helt rigtige løsning. Herefter skaffer vi de nødvendige materialer, produkter og håndværkere. Vi sørger for en effektiv arbejdsgang, samt agerer som din eneste kontaktperson. Dvs. at hvis i har nogle forslag til ændringer, eller andre forespørgsler, skal i blot kontakte Bedre Energi Allerød. Vi sørger for at kommunikere det ud i de relevante led, og får implementeret jeres ønsker. Det betyder at i internt i virksomheden ikke behøver at sætte tid af til at overse projektet. I kan blot kontakte os, og så sørger vi for det hele. Det afspejles også i vores prismodel, som er helt igennem transparent og tillader jer det fulde overblik over projektets pris lige fra starten.

Energirådgivning erhverv

Vi udfører energirådgivning overfor alle virksomheder i vores region. Vi gør det i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.

Kontakt os på tlf: 44 95 03 55  eller per mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere.

Læs også om: