Energirådgivning

Som medlem af Bedre Bad – Bedre Energi kæden har Ballerup VVS uddannet deres egne Certificerede Energivejledere. Uddannelsen sker på Bedre Bad Akademiet i et tæt samarbejde med Teknologisk Institut.

Med baggrund i uddannelsen kan vi som Certificerede Energivejledere yde en kompetent og uafhængig rådgivning. Lad os rådgive dig om mulige energiforbedringer – det hele med henblik på bedre energiudnyttelse og besparelser i din virksomhed. Med os som jeres energikonsulent er i altid sikret rådgivning af den højste kvalitet. 

Få en energiscreening

Vi tilbyder at lave en energiscreening af din virksomhed. Her laver vi et syn og skøn af jeres forskellige anlæg og udarbejder notat på tilstanden. Dette indeholder en handlingsplan med beskrivelse af forslag til forbedring og optimering af anlæggene. Samtidig vil du få et estimat på de besparelser, som forbedringerne vil medføre.

En god investering

Ofte vil du erfare, at din investering til forbedring og optimering af anlæggene hurtigt tilbagebetales i kraft af de store besparelser. Der er således både sund fornuft og kontante fordele i energiforbedringer.

Et grønnere regnskab

Vi står også til rådighed med vejledning om, hvordan du ved valg af den rigtige løsning kan opnå et grønnere regnskab, ligesom vi hjælper med vejledning ved søgning af tilskud.

Energirådgivning erhverv

Vi udfører energirådgivning overfor alle virksomheder i vores region. Vi gør det i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.

Læs også: