Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - udefra

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Richard Madsen
Richard Madsen

VVS, energi og velvære til erhverv

Her på siden finder du et overblik over vores forskellige typer af service, som vi tilbyder vores erhvervskunder. Skulle din aktuelle problemstilling ikke være listet som en af vores arbejdsområder, så tag endelig fat i os. Vi kan højest sandsynligt hjælpe dig alligevel – så kan vi helt sikkert sætte dig i kontakt med den rette installatør, som kan løse din aktuelle opgave.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Vi servicerer en lang række professionelle kunder

Bedre Bad Ballerup VVS løser i stor stil opgaver for forskellige erhvervskunder.
Til denne ”professionelle” kundegruppe hører bl.a.

 • Virksomheder
 • Erhverv – kontorer og detail
 • Byggeri
 • Boligselskaber/boligforeninger
 • Udlejningsejendomme – private og kommunale
 • Industri- og erhvervsejendomme

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Listen af opgaver er vidtspændende – lige fra de traditionelle vvs-opgaver over til service på større installationer. Desuden er vi din lokale installatør til etablering af nye anlæg. Vi har stor erfaring med løsninger til erhvervskunder, og vi forstår behovet for en effektiv og hurtig arbejdsgang, som tillader at ”business as usual” kan fortsætte hurtigst muligt.

Nybyg, renovation eller akutte opgaver

Uanset om du står med et nybyggeri, renovering af gamle lokaler eller har en akut VVS-opgave, så kan vi med garanti hjælpe dig frem til den bedste løsning. Vi kan som professionel energi og vvs-installatør hjælpe dig med alle led i processen. Det er lige fra planlægning til projektering. Vi rådgiver, installer og monterer, servicerer og vedligeholder alle tænkelige installationer og opgaver.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Professionel energirådgivning

Vi har igennem den landsdækkende VVS kæde Bedre Bad – Bedre Energi uddannet vores egne certificerede energivejledere. Uddannelsen af vores certificerede energivejledere er sket på Bedre Bads akademi i tæt samarbejde med Teknologisk Institut. Det betyder at vi kan yde en kompetent og uafhængig rådgivning. Vi er nemlig uvildige energivejledere, og har derfor ikke nogen interne aftaler med diverse energiselskaber. Det betyder at vi aldrig arbejder ud fra en skjult agenda, og kun har dine interesser i fokus.

Vi kan rådgive dig omkring mulige energiforbedringer, med henblik på en markant bedre energiudnyttelse og mærkbare omkostningsreduktioner i din virksomhed. Vælger du os som energikonsulent, så er du altid sikret rådgivning i bedste kvalitet. Vi kan bl.a. tilbyde en indledende energiscreening af din virksomhed, som indebærer en konkret handlingsplan for optimeringer af din virksomheds energi, varme og vandforbrug. Du vil ofte erfare, at dette er en god investering, som hurtigt betaler sig selv tilbage i form af mindre omkostninger. Hvis du er interesseret i et grønnere regnskab, så kan vi bestemt også hjælpe dig med at skifte til alternative og grønne energikilder.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Professionelle serviceaftaler

Hvis din virksomhed har nogle ventilations, klima, og eller udsugningsanlæg installeret, så bør disse serviceres regelmæssigt. Det sikrer installationerne længere levetid og en bedre økonomisk drift. Der er nemlig en række af ulemper, som ikke korrekt indregulerede anlæg ofte oplever. Vi tilbyder professionelle serviceaftaler på alle dine installationer. Disse serviceaftaler kan skræddersyes din virksomheds specifikke behov, og vi arbejder hurtigt og effektivt.

Vi oplever desværre ofte at virksomheder nedprioriterer service og vedligeholdelse på deres nye anlæg. Det er en meget stor fejl, da selv nye anlæg bestemt ikke bør nedprioriteres ift. Servicering. Anlæggende kører mange timer om dagen, og det kan derfor ikke undgås at de mekaniske dele og komponenter bliver udsat for slid. En nedslidt komponent kan betyde store reparationsomkostninger, hvis den får lov til at køre uanfægtet. Det undgår du ved at aftale en serviceaftale med Bedre Bad – Bedre Energi Allerød. Vi fanger defekter og slitage i optakten, og sørger for den korrekte vedligeholdelse, som holder de helt dyre reparation eller udskiftningsomkostninger i skak.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Velfærdsrum og løsninger

Vi er hos Bedre Bad – Bedre Energi Allerød eksperter i at udføre mange forskellige typer af velfærdsløsninger. Vi tilbyder flot designede og funktionelle velfærdsrum. Et er løsninger hvor den specifikke brugssituation bestemmer udformningen og indholdet af funktioner i rummet. Hvis det lyder interessant, så kontakt os endelig og hør mere om dine muligheder med velfærdsløsninger.

Her servicerer vi erhvervskunder

Vi løser opgaver for erhvervskunder i Ballerup og hele Storkøbenhavnsområdet samt på Midt- og i Nordsjælland.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 44 97 11 45
vvs@bedrebadvvs.dk

Richard Madsen

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer